BMW показала фото електромобіля майбутнього iNext

Компанія ще далека від запуску iNext в серію, але готова продемонструвати результати праць дизайнерів і то, як виглядають досвідчені виробничі лінії по збірці електрокарів.

BMW оприлюднила нові зображення прототипу iNext. На них нелегко розгледіти деталі закамуфльованого авто, але про його характеристики представники BMW неодноразово розповідали раніше. Наприклад, в березні глава відділу продажів компанії Йен Робертсон поділився сумнівами про те, чи зможе Tesla поставити на потік виробництво Model 3 за ціною $ 35 000, і заявив, що iNext стане її конкурентом в цьому сегменті.

Однак iNext - це кросовер, а не седан, як Model 3, що змушує припустити, що Робертсон говорив, швидше за все, про цінові категорії, розповідає видання Electrek.

Що стосується запасу ходу, то зараз BMW не розголошували таких деталей, але на початку минулого року представники компанії стверджували, що встановили досить високу планку - 700 км без підзарядки акумулятора.

Очікувана дата випуску - 2021 рік, а поки компанія працює над створенням дослідного зразка iNext в Центрі досліджень і інновацій. Там і були зроблені ці фотографії. Судячи по знімках, компанія безумовно пом’якшила занадто футуристичний дизайн автомобіля, в порівнянні з тим, що показувала в минулому році.

«До початку офіційного старту виробництва у нас повинно бути побудовано 100 дослідних зразків BMW iNext. На дослідній фабриці відпрацьовуватимуть низку інновацій для більшої оптимізації і прискорення процесів. Також ми вже готуємо наших партнерів по виробництву з заводу в Дінгольфінге до роботи над новим продуктом», - заявив Удо Хенлі, директор з виробництва BMW.

Компанія проголосила iNext своїм флагманом, але «промацати» попит покликані інші новинки - електропозашляховик iX3 і седан i4. Взимку iNext засвітився на знімках на засніженій трасі Швеції, де машина проходила випробування. Вже тоді журналісти відзначили відсутність бічних дзеркал, нестандартні матеріали і форму кузова. Тоді ж були натяки на високу ступінь автономності, але нічого конкретного, як і зараз, виробник не повідомляв.

Мотоблок - ефективний помічник по господарству. Втім ця техніка потребує дбайливого ставлення, особливо якщо це стосується заміни зношених в процесі експлуатації комплектуючих. Інтернет магазин Save Motor - надійний постачальник запчастин до мотоблоків, мототракторів та мінітракторів. Заходіть на https://save-motor.com.ua/ru/zapchasti-na-motobloki, та вигідно замовляйте необхідні для вашої мототехніки якісні запчастини.