Карти таро. Міфи і упередження

Деякі люди ставляться до карт Таро перекручено, вважають, що прогноз, який вони отримали, знімає з них всю відповідальність за їх власне життя. А винними в тому, що відбувається опиняються карти або сам провісник. Трапляється і так, що намагаються підігнати відповіді під те, що хотілося б почути. Через неправильне ставлення до цієї гадальної системи склалося багато невірних висновків і міфів, які потрібно розвіяти.

"Вгадайте мою проблему" 

Ось найперша і найпоширеніша помилка - думати про те, що карти Таро самі повинні розповісти, з якою проблемою прийшла людина. Карти Таро - це не ясновидіння, не здатність до екстрасенсорики. Будь-яка карта Таро має безліч значень. Якщо в особистому житті вона показує одне, то зовсім не означає, що в питаннях кар'єри вона покаже те ж саме. Таро відрізняється від звичайної колоди, в якій «шістка», наприклад, нічого, крім дороги не означає. До речі, ви зможете скористатися послугою точне гадання на картах Таро в режимі онлайн безкоштовно на сайті tochnoegadanie.ru 

«Розкажіть мені всю моє майбутнє життя»

Це ще одна помилка про карти Таро. Вони, безперечно, можуть розповісти про прихований потенціал, розповісти про здібності, але розвивати і реалізовувати їх картки не можуть. Це завдання самої людини. Таро здатні вказати на можливість виникнення тієї чи іншої події, можуть дати пораду, як розвинути цю подію якщо вона позитивна чи навпаки, як її уникнути - якщо вона негативна.

Необхідно також завжди пам'ятати, що ми не стоїмо на місці, ми постійно розвиваємося на всіх життєвих рівнях. Тоді який сенс робити розклад на все життя? Прогноз на все життя можна робити тільки в тому випадку, якщо людина зайняла зручне місце на дивані і просто виключився з життєвого потоку. Лежить і чекає, коли здійсниться пророцтво. Тобто, коли людина є пасивним спостерігачем власного життя і не приймає в ній участі. Адже доля не змушує вступати тим чи іншим чином. Вона дає людям варіанти, а вибір залишається за людиною. Ось ці варіанти долі і показують Таро. Клієнт:

«Скажіть точно, що і як мені потрібно зробити, щоб отримати...»

І знову омана, з яким доводиться стикатися багато разі, тобто люди звертаються за вже готовою відповіддю: що, де, як і коли потрібно зробити, щоб отримати бажане. Звичайно ж не виключені випадки, коли люди відчувають розчарування від того, що не отримали бажане, а якщо і була чітка відповідь, її або ігнорують, або не чують зовсім.

Чому так відбувається? Ми звикли звалювати всю відповідальність на інших. А то, що людина сама щось переінакшила, не захотіла почути - це в розрахунок часто не береться. Крім того, часто буває так, що зателефонувавши або прийшовши на консультацію, людина вже заздалегідь має готову картинку того, яким чином все повинно статися. А будь-яке відхилення від цього сценарію починає сприймати як шарлатанство або непрофесіоналізм провісника. Не варто забувати про те, що реальність може відрізнятися від нашої фантазії, уявних штампів або психологічних установок. Не забувайте перепитувати, слухайте таролога уважно - і тоді рекомендації Таро не пропадуть, і ви зможете ними скористатися.