Мережа салонів «Люменіс» для якісної та безпечної лазерної епіляції

Лазерна епіляція є штучним видалення волосся через руйнування волосяних цибулин. Лазер розпізнає пігмент волосся меланін і видаляє його. Але повного ефекту неможливо досягти за одну процедуру, бо світлові хвилі може боротися тільки з активними фолікулами, тому необхідно декілька сеансів з певними інтервалами.

Мережі салонів «Люменіс» має сучасні новітні діодні лазери, що на відмінно виконують свої функції й з легкістю вправляються з будь-якими, навіть найскладнішими випадками.

Тут надають якісні косметологічні послуги, використовуючи новітню високотехнологічну апаратуру. Не тільки від обладнання залежить результат, а також кваліфікований підхід та високопрофесійна грамотність фахівців. Саме такий персонал працює на благо клієнтів. Усі лікарі з вищою медичною освітою і мають профільні сертифікати, які надають право на роботи з таким обладнанням. Спеціалісти регулярно підвищують свій рівень кваліфікації та відвідують актуальні семінари й майстер-класи. Обов'язково треба прислухатися до майстра та дотримуватися усіх його рекомендацій.

Кожну ділянку на тілі людини можна обробляти лазером. Тільки перед цим потрібно виконати деякі умови: приблизно за 2 тижні не відвідувати солярій або не засмагати під прямим сонячним промінням. Не вживати антибіотики та інші важкі для організму. Не користуйтеся кремом для депіляції. Перед процедурою провести ретельне виголення, уникати нанесення на поголені зони кремів, дезодорантів тощо. Не наносити спиртовмісні лосьйони чи тоніки за 3 дні до і після процедури. Важливо приходити за графіком, встановленим лікарем, до салону, а ще дотримуватися усіх правил проходження епіляції.

Скільки буде назначено сеансів, залежить від індивідуального стану клієнта: його гормонального фону та кількості меланіну у волоссі. Але на відміну від конкурентів, Люменис в Киеве має найпотужніші, високо дієві діодні лазери для максимального безпечного та швидкого ефекту на будь-якій зоні тіла.

Переваги лазерної епіляції:

- безпечність. Вам нічого не загрожує та абсолютно немає ніякого шкідливого впливу. Ніяких виражених почервонінь та поранень не буде.
- безболісно. Технологія забезпечить комфорт пацієнтові.
- довготривалість. Ідеальна шкіра, як для жінок, так і для чоловіків надовго.
- швидкість проведення. Процедура не буде займатися багато часу.
- висока якість обслуговування. Lumenis гарантує не тільки вражаючі зміни у вигляді гладенької та шовковистої шкіри тривалий час, а й привітні та компетентні співробітники зроблять, щоб вам усе сподобалось.

Дозвольте собі бути красивими, адже це стало так доступно.