Переказуємо гроші з картки на картку

Сьогодні у гаманці чи не кожного українця обов’язково присутня банківська картка. Вони давно та надовго увійшли в наше життя та значно його спрощують. Банківською карткою можна розрахуватись за товари та послуги, переказувати грошові кошти, тощо. Особливою популярністю на сьогодні користується послуга переказу грошових коштів з картки на карту.

Для чого потрібна така послуга?

Іноді трапляються випадки коли людині терміново потрібні гроші. Життя непередбачуване, і таких ситуацій багато. Взяти позику в банку наважиться не кожен, адже за цю послугу ймовірно доведеться сплатити великі відсотки. Якщо навіть людина готова до такого варіанту, немає ніякої гарантії що кредит дадуть одразу. Адже ця процедура тягне за собою купу клопотів. Потрібно буде зібрати необхідні документи та скоріше за все витратити час відстоявши в черзі у банківській установі. Набагато простіше позичити потрібну суму у друзів, або близької людини яка готова негайно вам допомогти. Але що робити, коли така людина знаходиться від вас дуже далеко? Як бути якщо вона живе в протилежному куточку країни, а кошти потрібні терміново? Вихід є. Сьогодні можливо здійснити швидкий переказ коштів на картку будь-якого банку України.

Як переказати гроші з карти на карту?

Здійснити швидкий переказ коштів з картки на картку можна тут https://www.ipay.ua/ua/p2p. Перейшовши за цим посиланням ви зможете швидко і головне безпечно переказати кошти на карту будь-якого банку України. Зробити це досить просто. Для цього необхідно ввести номер вашої карти, а також термін до якого вона діє. Також потрібно зазначити номер мобільного того, хто переказує кошти та суму яку потрібно переказати. Далі введіть номер банківської карти отримувача. За деякий час потрібна сума надійде на карту отримувача.

Переваги користування сервісом iPay.ua

Користуючись сервісом iPay.ua ви можете бути спокійні та повністю впевнені в надійності проведених операцій, адже вони знаходяться під дуже надійним захистом. Компанія використовує спеціальну технологію захисту ваших даних, завдяки чому будь-які спроби можливого шахрайства зводяться до нуля.

Ще одна важлива перевага користування даним сервісом – низькі тарифи. Здійснюючи грошовий переказ коштів користувачі сервісу iPay.ua сплачують всього-на-всього 1% комісії від суми яку переказують.