З чим носити сліпони

Чи вважаєте, що модне взуття не може бути зручним? Зверніть увагу на сліпони. Ці моделі розроблялися для серферів, які стали носити таке взуття не тільки під час катання на дошках. А сьогодні виробники вже випускають широкий асортимент моделей і для жінок.

Спочатку вони позиціонувалися як легке і зручне взуття для любителів серфінгу. Спортсменам зручні моделі припали до душі, і вони дуже активно купували сліпони. Але цей успіх тривав недовго,  незважаючи на велику кількість бутиків Vans, про сліпони швидко забули.

У 1982 році відбулася прем'єра картини «Безтурботні часи в Ріджмонт Хай», головну роль в якій грав ще молодий Шон Пенн. Юнак, персонаж актора, був серфером, і в його гардеробі були оригінальні кеди без шнурівки. Цей фільм нагадав глядачам про сліпони і сприяв новому розквіту популярності цієї моделі. Школярі, як справжні фанати кіногероя, стали активно купувати це взуття. 

Жіночі сліпони з'явилися трохи пізніше. Їх автором також став Пол Дорен. Таке взуття відрізнялася яскравим дизайном і доступною ціною, що не могло не привернути молодих покупців. Тоді вперше і виникло питання, з чим можна носити сліпони?

У 2000-х роках такі кеди отримали застосування ще в одному відносно новому виді спорту. Сліпони стали модною «фішкою» серед скейтерів, а ще на них звернули увагу молоді люди з культу емо.

Особливості сліпонів

  • Трикотажний верх забезпечує невелику вагу і м'якість такому взутті.
  • Сліпони, завдяки зручній підошві з гуми, відрізняються відмінною амортизацією.
  • Трикотаж пропускає повітря, і в такому взутті не жарко влітку.
  • Відсутність шнурівки і наявність еластичних вставок дозволяє легко знімати і одягати сліпони.
  • Кеди прості в догляді. Їх можна випрати в пральній машинці.
  • У порівнянні з взуттям зі шкіри сліпони коштують набагато дешевше.

З чим носити сліпони: образи на будь-який випадок

Якщо ви любите комфортне взуття, але при цьому хочете виглядати модно і акуратно, стилісти рекомендують носити сліпони.

На прогулянці

Сліпони - прекрасний варіант взуття для походу за покупками, на прогулянку або екскурсію. У них зручно вийти з дитиною на подвір'я. Вони добре поєднуються з джинсами-бойфрендами, майкою, спортивною сумкою і іншими комфортними речами. Такі моделі зазвичай носять без шкарпеток, тому дівчата часто надягають під них укорочені брюки, які залишають кісточку відкритою.

Маючи таку пару взуття, зовсім нескладно вирішити, з чим носити сліпони в жарку погоду. До них підходять будь-які шорти, сукні-сорочки або спідниці-шорти. Можна надіти і легінси під плаття, розкльошені вкорочений спідницю або улюблені джинси. Сліпони з джинсової тканини добре поєднуються з жакетами зі шкіри та з різними сорочками.

Діловий образ

Чи носять чи сліпони з колготками? Якщо ви хочете надіти їх на роботу в офіс або плануєте відвідувати солідні заклади, варто надіти тілесні капронові колготки. У діловому стилі разом зі сліпонами будуть гармоніювати спідниці-олівці, сукні-футляри, жакети в стилі кежуал і т. д. Такий одяг і взуття буде доречне як для гіда, якому належить тривала піша екскурсія, так і для адміністратора ділового центру.

Побачення

Взуття спортивного стилю можна носити і вирушаючи на романтичне побачення. Сліпони на товстій платформі візуально подовжують ноги. Модель чорного кольору може служити модною альтернативою класичним човник під коротке чорне плаття. Звичайно, не слід носити сліпони під оксамитове плаття.

Романтичний образ

У комплекті з таким взуттям можна використовувати одяг з шифону, атласу або безворсового трикотажу. В якості аксесуару цей ансамбль добре доповнить сумочка з довгим ремінцем.

Вечірка

Збираєтеся в клуб або на вечірку? Щоб відчувати себе комфортно, взуйте сліпони на високій підошві. На відміну від туфель на шпильці їх можна носити з міні-спідницею. Для клубного відпочинку підійдуть яскраві сліпони, а також моделі з верхом з металізованої тканини. Можна розглянути варіанти, прикрашені оригінальними принтами, стразами, заклепками і іншим декором.

Інтернет-магазин https://maxus.in.ua/jenskaya-obuv/slipony/ пропонує широкий асортимент сліпонів, і іншого стильного комфортного жіночого чоловічого і дитячого взуття на любий смак.