Ремонт під ключ: як видбати виконавця

Довгоочікуваний переїзд до власної квартири, як правило, обіцяє зовсім не довгоочікуваний ремонт, оскільки це поняття викликає тільки одні асоціації: пилюка, бруд, фінансові витрати і постійна нервова напруга.

Позбавити себе від подібних емоцій можна двома способами: самостійно розпланувати бюджет, узгодити з кожним членом сім'ї дизайн кімнат, вибрати будівельні матеріали, бігаючи по всьому місту і власними силами спробувати почати перетворення квартири (що вже змушує мозок панікувати). Або ж довіритися професіоналам, і це, повірте - кращий варіант! На сайті https://stroyprofi.com.ua/ ви дізнаєтесь про діяльність компанії "Строй Профи", яка якісно, в чітко обумовлені терміни, з безумовним дотриманням всіх побажань клієнта і без зайвих переплат виконає ремонт під ключ в Києві любої складності.  

Як не помилитися у виборі фірми, яка виконає стильний ремонт під ключ у вашій квартирі?

Ремонт квартир - справа непроста. Але страх він викликає тільки перед людьми, які не знають з чого почати. В столиці існує багато фірм, які здійснюють стильний ремонт квартир і ремонтні роботи. Якщо ви зупинили свій вибір на одній з фірм, але вас терзають сумніви, зверніть увагу на наступні моменти.

  • В першу чергу у хорошої фірми повинен бути свій сайт з реальними прикладами і фотографіями, де ви зможете подивитися готовий ремонт квартир. За фотографіями ви вже зможете визначити потенційні можливості штатного дизайнера і вибрати свій стильний дизайн. Якісний сайт - показник того, як організація ставиться до своїх клієнтів. Також на сайті повинні бути вказані контакти і час роботи підрядної організації. Звертаємо увагу на розділ «Відгуки клієнтів», якщо такий є на сайті, або на тематичних форумах. 
  • Найголовніше в роботі - люди, співробітники фірми. Важливо, щоб вони були професіоналами і (!) вузькопрофільними фахівцями. Можна забути про якість роботи, якщо один і той же чоловік буде займатися і штукатуркою і натяжними стелями. Цю інформацію потрібно уточнити заздалегідь інакше ремонт квартири (або квартир) може обернутися особистою катастрофою.
  • У фірмі, чиї співробітники вже не один раз виконували комплексний або косметичний ремонт, Вам обов'язково назвуть точні терміни виконання вашого замовлення. Якщо бригада дійсно досвідчена і висококваліфікована, то ремонт вам зроблять якісно і головне швидко. Якщо ви задумали не просто здійснити косметичний ремонт, а кардинально перетворити вашу квартиру, корисно буде дізнатися, чи є в штаті підрядника, який виконуватиме ремонт квартир, свій дизайнер, який зможе придумати стильний дизайн і скласти його проект. Найдоцільніше, якщо одна і та ж фірма буде виконувати і ремонт квартир та стильний дизайн вашої квартири.
  • Важливим фактором при виборі організації, яка виконує ремонт квартир під ключ, є гарантії, які надає фірма за підсумками своєї роботи. Як правило, гарантійний термін становить 3 роки. Хороша фірма, яка виконує ремонтні роботи квартир, безкоштовно надасть всю необхідну допомогу протягом гарантійного терміну.
  • Важливо дізнатися у представників фірми, з якими будівельними матеріалами вони працюють. У давно працюючого підприємства напрацьовуються хороші зв'язки з виробниками і постачальниками будівельної продукції, з'являються компанії-партнери. Їх наявність є хорошим показником роботи фірми. Значить у неї завжди є замовлення і робота, фірма користується популярністю серед жителів міста.
  • Фірма-виконавець, що втілює задуманий стильний ремонт квартир в реальність, зобов'язана укладати з замовниками договір підряду. У ньому повинні бути відображені точні терміни початку і закінчення ремонтних робіт (а також прописані форс-мажорні обставини, при яких термін виконання робіт може бути збільшений); вартість (кошторис) і черговість їх виконання; обов'язки підрядника і обов'язки замовника; гарантії, що надаються виконавцем; надання звітів про проведені закупівлі; порядок і підстави для припинення роботи або розірвання договору. Договір в двох примірниках скріплюється печаткою та підписами замовника і виконавця. Один примірник договору передається замовнику.
  • На одному з пунктів договору слід зупинитися докладніше. Це кошторис ремонтних та оздоблювальних робіт. Ще до початку перетворення сірої бетонної коробки в затишне гніздечко, необхідно детально розписати вартість кожної виконаної роботи, діапазон цін при виборі будівельних матеріалів (чорнових і чистових). Це дозволить вам правильно вкластися в бюджет і довести до кінця ваш стильний ремонт квартири.