Про переваги купольних наметів

Купольні павільйони та намети - найпрогресивніша конструкція для індустрії розваг. Вони вам сподобаються з двох простих причин: сферичні конструкції економічно вигідні і приваблюють людей своєю оригінальністю і вишуканістю.

Чому зараз мало хто займається установкою купольних намет для проведення в них банкетів і ярмарків? Тому що конструкція дійсно незвичайна, а більшість людей з консервативними поглядами не довіряють нововведенням і віддають перевагу методам і формам, які повільно втрачають актуальність. Втім, часи міняються, і прогресивна частина українців проявляє більше зацікавлення до чогось нового, зрештою оцініть самі на сайті https://shary-shatry.com.ua/ компаныъ "Шары-Шатры" чудові купольні конструкції, які ідеальним чином підійдуть і проведення весілля, корпоративного міроприємства, в якості торгового павільйону, кафе, дитячого ігрового майданчика, місця для занять йогою, виставкової зали, і т.д.  

У чому вигода купольного намету

По-перше, площа поверхні кулі менше, ніж площа поверхні паралелепіпеда аналогічного обсягу. Значить, купольний намет зможе вмістити таку саму кількість клієнтів, як і звичайний тент, але площа ПВХ мембрани, якій обтягається намет, буде на 30% менше, ніж для квадратного тенту. Також менша площа поверхні означає менший обмін енергією з навколишнім середовищем: влітку кондиціонер в куполі забезпечить більш холодне повітря, а взимку на обігрів круглого намету піде менше ресурсів. Також купол буде краще захищений від шуму за рахунок меншої поверхні.

Намет для ярмарки відрізняється стійкою і міцною конструкцією. Звичайні квадратні тенти спираються на кілька точок. Варто невдалому гостю пошкодити одну з опор - тент вже загрожує впасти на голови відвідувачів. Купол - самопідтримувана конструкція, міцний металевий каркас не потребує додаткових стяжках і опорах і здатний вистояти навіть при сильних пошкодженнях. Каркас обтягається міцною ПВХ мембраною європейського виробництва, на яке, до речі, можна нанести будь-яке брендування і зробити прозорі ділянки-вікна.

Чому намет для заходу принесе вам вигоду

Тому що сучасних людей приваблює все незвичайне. Для прикладу, у купольних павільйонах компанії "Шары-Шатры" розташовувалися сучасні кафе, святкували весілля і дні народження, ці шатра були встановлені в відпочинкових зонах і користувалися величезною популярністю серед туристів. Велике купольное спорудження - це проста і незвичайна форма, яка цікавить відвідувачів і притягує їх краще, ніж яскрава реклама.

Незвичайна сферична форма банкетного залу або кафе спонукає відвідувачів фотографуватися разом з ним і ділитися цими фотографіями. Вам відразу буде забезпечена безкоштовна реклама, що позитивно позначиться на прибутку.

Ну і остання перевага - збірна конструкція складається з легкого і міцного каркаса і натягнутої на нього мембрани. Фахівці компанії "Шары-Шатры" можуть зібрати все самі «під ключ», але також можуть провести для ваших працівників інструктаж по збірці купольного шатра. Далі ви зможете швидко розібрати намет на зберігання (якщо у вас сезонний бізнес) і так само швидко зібрати його в іншому місці. Для установки намету потрібно тільки кран і кілька робітників.