Організація дитячого свята: варіанти проведення

Замислюючись про планування дня народження своєї дитини, батьки опиняються перед вибором, організовувати свято самостійно або ж довірити проведення цього важливого міроприємства професіоналам.

Нашим дітям пощастило, вони живуть в такий час, що різноманітність розважальних центрів така, що очі просто розбігаються. Батьки можуть вибрати будь-який сценарій дня народження на будь-який смак і бюджет. За часів нашого дитинства ігровою кімнатою був ескалатор в універмазі, куди ми бігали покататися на дивовижних «рухомих сходах» і парк атракціонів влітку, з «Орбітою» і «Ланцюжками».

Якщо батьки не мають час для самостійного планування іменин, вони можуть довірити проведення заходу команді професійних аніматорів. Таким чином, вони знімуть з себе ряд організаційних проблем.

День народження «під ключ» включає в себе і щохвилинне планування заходу, щоб ніхто з гостей не встиг засумувати, і розважальну програму, яка відповідає інтересам іменинника, і святкове меню, і торт і навіть дискотеку.

Досвідчені аніматори знають, як знайти підхід до дітей, чим розважити і зацікавити навіть самих примхливих і вибагливих непосид. У них є заготовлена ​​програма з найцікавішими вікторинами, конкурсами, іграми та тематикою. І все це вам забезпечить компанія «SMILE», замовляйте послугу организация детских праздников в Дніпрі саме в них! Завдання батьків - тільки організувати доставку іменинника і гостей в призначений час в призначене місце. А далі естафету з проведення вечірки переймають професіонали.

Які можуть бути варіанти дня народження «під ключ»

  • Свято в ігровому центрі. Там і атракціони, і гори, і сухі басейни з кульками, і батути, і лабіринти і, звичайно, зона кафе. А також група аніматорів, які будуть стежити за безпекою дітей і розважати їх. Батьки можуть також провести час в кафе, поки діти граються.
  • Відвідування розважального центру, де діти можуть приміряти на себе різні професії. А заодно і відзначити день народження, смачно поїсти і поласувати іменинним тортом;
  • Похід в заклад, де з дітлахами будуть не тільки грати, але і покажуть цікаві фізичні експерименти, відкривши нові пізнання;
  • Кафе. Але не просто поїли і розійшлися, а таке місце, де можна розважитися. Наприклад, пограти в лазертаг, а в перервах між грою - поласувати смачним меню;
  • Квест. Всі діти люблять квести, можна вибрати квести різної тематики та складності, а після відсвяткувати день народження в сусідньому кафе;
  • Якщо складно самостійно визначитися з вибором місця і сценарію, на допомогу завжди прийдуть івент-агенції. Звичайно, вартість свята зросте, але якість буде на вищому рівні!

Якщо батьки вирішили зайнятися організацією самостійно, то кращими варіантами будуть:

  • Самостійна програма розваг і багато піци на замовлення;
  • Домашнє свято з домашньою кухнею і конкурсами;
  • Захід на природі, якщо дозволяє погода. З рухливими іграми, веселими естафетами і смаженими на багатті сосисками і зефіром.

Звичайно, самостійна організація свята вимагає підвищеної уваги дорослих і передбачає високий рівень відповідальності за всіх гостей. Тому слід все добре продумати і затратити багато часу на підготовку. Але дитина неодмінно оцінить старання батьків, адже немає нічого кращого, ніж любов і увагу батьків.