Розвінчуємо міфи про широкоформатний друк

Широкоформатний друк як вид реклами живе вже більше 20 років, і за весь час її існування про неї склалися чимало міфів і помилок, про які варто знати кожному з нас. У цій статті постараємося розвіяти помилкові думки, і показати як насправді йдуть справи з цим видом друку.

Нижче будемо використовувати скорочення ШД (широкоформатний друк). Отже, приступимо:

Міф 1: ШД дає миттєвий результат і зростання продажів

Це не зовсім так. Реклама великих форматів робить ваш товар упізнаваним. А зростання продажів залежить від того, наскільки грамотно була підібрана реклама та цільова аудиторія, з урахуванням її особливостей і потреб. Убивши цих двох зайців можна отримати велике зростання продажів або популярність послуг.

Міф 2: Це дорого

Даний вид реклами вважається одним з найбільш недорогих технологій зовнішньої реклами. Наприклад друк банера 2 кв. м. обійдеться вам в 12 грн, А об'ємна вивіска таких же розмірів в кращому випадку буде коштувати від 250 $

Міф 3: Це довго

Стандартні розміри банера друкуються до години. При не завантаженому виробництві широкоформатний банер можна виготовити і розмістити за добу. Не всі види зовнішньої реклами можуть дозволити таку оперативність.

Міф 4: Широкоформатна реклама не довгоживуча

Термін служби ШД безпосередньо залежить совісті виробника, яка включає в себе:

  • використання міцних матеріалів від світових виробників
  • використання оригінальних чорнил а не підробок
  • якість післядрукарської підготовки, щоб у фахівців руки були "з того місця"
  • грамотно продуманий монтаж

При дотриманні всіх цих нюансів, така реклама може прослужити як мінімум 3 роки.

Також зараз розповсюджена хибна думка, що банерна реклама є найбільш неефективною і застарілою. Якщо звернутися до досліджень ЗМІ, інтернет контекст дійсно більш ефективний, ніж самотньо стоячий на перехресті банер. Дійсно, побачивши його, навряд чи хтось схопиться за ручку і запише всі дані, в тому числі адресу сайту і пошти.

Незважаючи на масове впровадження реклами в соцмедіа, охоплення аудиторії невеликий. Наприклад, реклама телефону або послуг інтернету, в якій використана широкоформатний друк буде набагато ефективнішою, ніж соціальні впровадження. Тому при вирішенні рекламувати свій продукт задумайтеся, чи зможуть банери привернути більше уваги, ніж медіа.

На сайте http://radaxprint.ru/ вы узнаете о деятельности компании РадаксПринт, специализацией которой является широкоформатная и интерьерная печать. Благодаря применению наиновейших технологий, оборудования и материалов заказчик получает заказ наивысшего качества в самые сжатые сроки.