Самоізолюйтеся вдома і вибирайте найкращий салон лазерної епіляцїі у Львові

Доводиться залишатися вдома зараз заради нашої спільної безпеки, тому і регулярні процедури епіляції переносяться, але як тільки карантин закінчиться, вибирайте найкращи салон і записуйтеся, адже місця будуть переповнені. Студії лазерної епіляції з’являються майже на кожній вулиці, борди рясніють рекламою, запрошуючи клієнтів. Але як не розгубитися серед такої кількості салонів? Куди піти, щоб отримати дійсно гарний результат, як не потрапи до рук непрофесіоналів?

Пропонуємо трійку компаній-експертів з лазерної епіляції в Україні, які працюють на косметологічних теренах вже не один десяток років, мають великий досвід роботи, позитивні відгуки клієнтів та бездоганну репутацію.

1. ЛЮМЕНІС

Очолює трійку лідерів міжнародна мережа центрів лазерної епіляції та косметології «Люменіс». Головним напрямком роботи компанії є лазерна епіляція. Протягом п’яти років поспіль компанія отримувала престижну нагороду «Вибір року», а також здобула знання «Компанія року» та «Фаворити успіху».

Мережа центрів лазерної епіляції та косметології «Люменіс» налічує 36 філій в Україні та за кордоном. Центр «Люменіс» у Львові знаходиться за адресою: пр-кт В.Черновола, 15. У гарному сучасному інтер'єрі Вас зустріне привітний персонал, запропонує напої і солодощі та створить неповторну атмосферу затишку і відпочинку.

Лазерна епіляція проводиться за допомогою апарата Lumenis Light Sheer ET, який оснащений запатентованою технологією контактного охолодження, це забезпечує комфортні відчуття під час сеансу. Процедури проводяться відповідно світовим стандартам стерильності і безпеки.

Також, у салоні Ви можете пройти процедури по догляду за шкірою обличчя. Дзвоніть за номером (098) 720-23-05, отримайте безкоштовну консультацію за телефоном і оберіть зручний для себе час для візиту в «Люменіс».

2. LAZER BEAUTY

Велика мережа салонів лазерної епіляції та косметології «Лазер Бьюті» має філії у 23 містах України. Компанія здійснює партнерські програми з косметологічними клініками, медичними закладами, салонами краси, що дозволяє клієнтам отримувати вигідні пропозиції по отриманню медичних і косметологічних послуг.

У Львові «Лазер Бьюті» представляє студія епіляції "Soft Touch", яку Ви можете відвідати за адресою: вул. Лемківська 9а,

(063) 214 72 25.

Лазерна епіляція в «Лазер Бьюті» проводиться на діодному лазері LUMENIS Light Sheer ET. Цей апарат застосовується для видалення небажаного волосся на будь-яких частинах тіла і на обличчі. Завдяки вбудованій системі охолодження процедура проходить без болю та негативних наслідків.

3. ЛАЗЕРХАУЗ

Всеукраїнська мережа салонів лазерної косметології «Лазерхауз» об'єднує понад 50-ти філій у великих і маленьких містах, зокрема, і у Львові. Основним напрямком роботи салонів є ін'єкційна косметологія, корекція овалу обличчя, омолодження шкіри, контурна пластика. Також «Лазерхауз» пропонує широкий спектр послуг з апаратної косметології обличчя і тіла. У салонах активно застосовуються лазерні технології в естетичних цілях, зокрема, видалення небажаного волосся.

Відвідати «Лазерхауз» у Львові можна за адресою: вул. Августина Волошина, 4. Лазерну епіляцію тут проводять на діодному апараті LUMENIS LightSheer ET. З його допомогою можна отримати чудові результати, шкіра залишається бездоганно гладенькою протягом декількох років, виключається ризик опіків і появи врослого волосся. Для запису на процедуру звертайтеся за телефонами (032) 253-9791, (093) 177-1643.