Огляд Манівео - швидкий і вигідний варіант позики грошей

Манівео - швидке онлайн-кредитування по всій Україні, завдяки якому можна отримати термінову позику буквально за 15 хвилин! Але чим даний сервіс виділяється серед собі подібних? Все дуже просто - лояльними умовами до новачків.

Що пропонує Манівео? Для того щоб отримати мікропозику, необхідно заздалегідь підтвердити всю введену на сайті інформацію, що і є причиною затримок в будь-якій кредитній організації. Чому? Все просто, так як потрібно провести діалог з живим оператором, який сам передзвонить на вказаний номер. Щоб це було максимально комфортно - фахівці Манівео розглядають заявки відразу, вкладаючись в настільки часто повторювані на порталі «15 хвилин», перераховуючи гроші після завершення діалогу.

Також важливою перевагою є велика клієнтська база, завдяки чому можна вкрай швидко ознайомиться з думкою інших клієнтів даного сервісу! 

Інші переваги сервісу Манівео

Як і було сказано, Манівео має досить лояльні умови до нових клієнтів, а саме: пропонує позику під 0%. Для постійних надаються регулярні знижки, ну а оформити кредит можна навіть без підтвердження доходу (з 18-ти років). Цікавими можуть здатися і всілякі акції, серед яких розігруються:

  • сезонні знижки;
  • грошові винагороди (програма лояльності);
  • повноцінні призи (ноутбуки, планшети);
  • і звання «Щасливчика місяці», якому сервіс люб'язно анулює заборгованість незалежно від суми.

Додаткові можливості сервісу

Крім усього іншого, клієнту надається і ряд додаткових функцій. Прикладом є можливість пролонгації виплати боргу на новий, повний термін кредиту. Також можна скористатися договором реструктуризації в разі прострочення (але доведеться сильно переплатити) або зайнятися повноцінним інвестуванням.

Як би там не було, Манівео позиціонує себе саме як термінове кредитування на будь-які потреби, даючи в борг цілком відчутні суми. Головне, що надходять вони прямо на карту, що є кращим рішенням для тих, хто звик мати справу саме з нею!