Унікальні ставки на карантин в БК Parimatch

Після приходу світової пандемії всі популярні види спорту були змушені припинити проведення змагань і турнірів. У зв'язку з цим топова БК Parimatch пропонує робити прогнози на розвиток подій під час карантину.

У кожного гравця є відмінна можливість заробити, конвертувавши наявну інформацію в реальний грошовий дохід. У вашому розпорядженні велика кількість унікальних результатів, з якими ви зможете укласти парі на курс валют, на тривалість проведення карантинних заходів

Види ставок на карантин в букмекерській конторі Паріматч

Широка лінія дозволить зробити ексклюзивні прогнози. У букмекерській конторі Паріматч завжди пропонувалися подібні події, тому ставки на коронавірус не змусили себе чекати. Ви можете поставити на такі варіації незвичайних результатів:

  • ціна на паливо станом на конкретну дату;
  • збільшиться народжуваність до початку 2021 року;
  • який із футбольних чемпіонатів першим відновить матчі;
  • чи пройдуть фінали Ліги Чемпіонів і Ліги Європи до 1 вересня 2020 року;
  • чи проведуть бої Макгрегор і Хабіб в UFC до кінця квітня цього року;
  • ексклюзивні події, пов'язані з життям популярних людей;
  • ймовірність введення додаткових заборонних заходів;
  • хто і коли винайде вакцину від вірусу Covid-19!

На офіційному сайті Паріматч в режимі Лайв ви завжди зможете знайти матчі, на які можна зробити прогноз. Щоб не чекати їх появи, краще заздалегідь поставити ставки на різні випадки під час карантину. Також ви можете познайомитися з деякими лініями для багатьох країн світу, де пропонуються унікальні види ставок. Наприклад, чи віддасть Дональд Трамп свій багатоповерховий будинок Trump Tower для облаштування тут поліклініки.

Прості правила в ставках на карантин

Все максимально просто, оскільки ви можете зробити тільки поодинокі парі в лінії, пов'язаній із коронавірусів. Експреси заборонені, але це не означає, що ви не можете поставити безліч ординарій на різні варіанти подій. У букмекерській конторі Паріматч створюються максимально лояльні і комфортні умови, зрозумілі навіть для новачків. Всього кілька кліків миші і ви можете стати активним користувачем, відкривши унікальну можливість займатися прогнозуванням під час карантину. Наприклад, якщо ви вгадаєте той факт, що відомий співак проведе концерт в своєму інстаграмі, з'явиться шанс в 3-5 разів збільшити суму ставки. Ретельно аналізуючи інформацію, можна істотно поліпшити свій фінансовий добробут в не найпростіший період, коли у багатьох немає роботи.

Топова БК Parimatch завжди давала можливість ставити на політику та інші розваги, а тепер пропонує вигравати з прогнозами на коронавірус. Якщо ви впевнені в своїх переконаннях, чому на цьому не заробити? Зараз правильне мислення може вберегти життя та надати відчутний грошовий дохід.