Як вибрати ноутбук?

Як правильно вибрати якісний ноутбук і при цьому не переплатити за непотрібні функції? Це питання хвилює сьогодні багатьох покупців, які хочуть придбати потужний пристрій по хорошій ціні. Ви, звісно, можете прислухатись до порад продавця-консультанта в магазині. Але немає ніякої гарантії, що таким чином ви підберете саме ту модель, яка дійсно буде відповідати усім вашим потребам.

Тому дуже важливо щоб при виборі ви дотримувались чіткого алгоритму, який допоможе не помилитись.

На що звернути увагу в першу чергу?

Вибираючи https://comfy.ua/notebook/ в першу чергу подумайте для якої цілі він вам потрібен:

  • Якщо ви збираєтесь використовувати його для нескладних задач, таких як користування поштовою скринькою та робота з офісними програмами – доцільно буде придбати модель бюджетного сегмента.
  • Якщо ж вам потрібен ігровий ноутбук, то тут зовсім інші критерії вибору. Вам знадобиться модель продуктивним процесором та потужною відеокартою.
  • Для музикантів яким потрібно обробляти музику підійде ноутбук з великою кількістю оперативної пам’яті.
  • Тим хто шукає ноутбук для адміністративної роботи з різними інтернет-магазинами та сайтами достатньо буде обрати просту модель. В даному випадку усе залежить від якості та швидкості вашого інтернету.

Цінова політика

Робіть вибір виходячи зі своїх фінансових можливостей. Якщо сума на яку ви розраховуєте не надто велика, це дозволить звузити коло вибору. Таким чином ви зможете спростити собі задачу.

Немає сенсу витрачати велику суму коштів на ноутбук який ви плануєте використовувати для навчання. Якщо плануєте всього лиш переглядати фільми, або працювати з текстовими редакторами доцільно буде придбати ноутбук середнього цінового сегмента від 8000 до 15000 грн. Для тих кому ноутбук потрібен щоб працювати з програмою фотошоп потрібно буде викласти суму від 15000 грн за таку покупку.

Виробник та гарантійне обслуговування

Покупку такої техніки варто робити лише в перевірених місцях. Віддавайте перевагу виробнику який має хорошу репутацію та схвальні відгуки покупців. Таким чином ви страхуєте себе від того щоб не купити «кота в мішку».

Велике значення має гарантійне обслуговування на товар, особливо якщо мова йде про ноутбук. В більшості випадків в магазинах пропонують 12-місячну гарантію на таку техніку. Якщо ноутбук ігровий – гарантійний термін може становити 36 місяців.