М’які вікна для альтанок і веранд: поєднання функціональності та естетичного вигляду

Як приємно часом, перебуваючи в альтанці або на відкритій веранді, посидіти з книжкою, подихати свіжим повітрям або попити чаю! Але це можливо тільки в теплу пору року, так як з настанням холодів про комфортному проведення часу поза закритого простору не може бути й мови. Звичайно, альтанку або веранду можна засклити, але якщо підрахувати, у скільки обійдеться таке задоволення, бажання зробити це у багатьох людей відразу пропадає.

Проте для смутку причин немає, так як сьогодні дороговартісне скло можна з успіхом замінити оригінальними м'якими вікнами. Дані вироби виготовляються з прозорого ПВХ, який герметично з'єднується з міцним тентовим матеріалом. Останній є окантовкою для прозорих вставок і місцем розміщення кріпильних елементів. Плівка, що заміщає в м'яких вікнах скло, має товщину 0,4 мм, але за деякими характеристиками перевершує свій благородний аналог.

Виробники м'яких вікон для альтанок ділять їх на дві категорії з урахуванням функціональних особливостей:

  • Якщо передбачається виготовлення стаціонарного виробу, де плівку не потрібно знімати або підвертати, по всьому його периметру встановлюються круглі люверси, які закріплюються за допомогою шнурівки або саморізів.
  • Якщо потрібно виготовити стаціонарний виріб, але при цьому виникає необхідність в підгортанні його країв, круглі вушка кріпляться тільки вгорі, а бічні сторони м'яких вікон оснащуються овальними, які підходять за формою до поворотним скобам.

Крім люверсів, можна в якості кріпильних елементів встановити карабіни, текстильні застібки у вигляді «липучки», застібки «блискавки» і ін. Така нехитра збірка м'яких вікон дозволяє встановити їх в найкоротші терміни абсолютно без будь-яких відходів. Однак слід пам'ятати, що, перш ніж купувати виріб, слід точно знати, які розміри він повинен мати. І це важливо так само, як якщо б купувалися рольставні або жалюзі.

Переваги м'яких вікон

Покупці, які хоча б раз віддали перевагу м'яким вікнам традиційному склінню, не шкодують про свій вибір, оскільки ці вироби мають значний список важливих переваг:

  • привабливий дизайн;
  • швидкість збірки і демонтажу;
  • чудові захисні властивості;
  • стійкість до дії сонячного світла;
  • відсутність специфічного запаху;
  • довговічність (при належній експлуатації виріб може прослужити не менше 10 років);
  • абсолютна безпека для людського здоров'я;
  • простота конструкції;
  • безпека деталей (немає гострих кутів).

Деякі виробники м'яких вікон, враховуючи відмінну сполучуваність ПВХ з іншими матеріалами, виготовляють цілі намети, які нерідко використовуються власниками кафе при обладнанні літнього майданчика для розміщення столиків.

На сайті https://pvh-shtory.com.ua ви можете замовити по вигідній ціні захисні штори з ПВФ для терас, альтанок і інших приміщень. Гарантована якість дає змогу використовувати дані вироби до 10 років, а бездоганний зовнішній вигляд і доступна вартість роблять їх привабливими для широкого кола покупців.