Жіночі гаманці: основні модні тренды 2020 року

Правильно підібрані аксесуари - невід'ємна частина образу, що робить його завершеним, гармонійним і незабутнім. Стосується це і гаманця. Незважаючи на те, що жінки носять його в сумці і «демонструють громадськості» нечасто, в світі гаманців також існують модні тенденції, що змінюються з сезону в сезон.

Ви цінуєте вишуканий стиль і функціональність? Інтернет-магазин WasBorn саме для вас пропонує чудові гаманці і портмоне з натуральної шкіри, які найкращим чином підкреслять ваш високий статус і бездоганний смак! 

Якщо ви є прихильницею класичного стилю у всьому, рекомендуємо купити шкіряний жіночий гаманець відомих брендів - це завжди стильно і заявляє про жінку як про власницю вишуканого аксесуару. Якщо ж ви не боїтеся експериментів, завжди відкриті назустріч новому - для вас представлені тенденції гаманців поточного сезону.

Що найбільш важливо для вибору?

Як і в попередні роки, в 2020-му модельєри обіцяють порадувати модниць величезним вибором гаманців в різних колірних варіаціях, різноманітті габаритів і форм. Виробниками застосовуються багато матеріалів, тому недорого купити шкіряні сумки і гаманці в інтернет-магазині або ж придбати більш бюджетні моделі з екошкіри - вибір за вами! Головні правила вибору полягають в наступному:

  • в першу чергу, визначитися з призначенням аксесуара; наприклад, повсякденні моделі мають мінімум декору, вечірні - рясніють стразами, блискітками, яскравими квітами;
  • звернути увагу на вартість (в нинішньому сезоні в моді гаманці зі шкіри екзотичних тварин - алігатора, ската, змії, але з огляду на їх високі ціни, можна придбати дешевші моделі, зі штучних матеріалів);
  • врахувати особливості матеріалу, з якого зшитий аксесуар (натуральною шкірою і замінником виробники жіночих гаманців не обмежуються; шиють з гладкої і рельєфної тканини, замші, велюру; вибираючи аксесуар, потрібно керуватися, в першу чергу, міркуваннями довговічності - найбільш зносостійкими є шкіряні вироби);
  • визначитися, чи до душі вам безліч декоративних елементів (ланцюжки і заклепки з металу, блискавки призначені для створення «світського» дизайну, проте мода на текстильні гаманці з мінімумом декору в 2019 році не збирається зменшувати обертів).

Актуальні форми і розміри жіночих гаманців

Перед тим як купити шкіряний гаманець-портмоне або аксесуар будь-якого іншого виду, дайте собі відповідь на питання: чи буде поєднуватися розмір гаманця з вашої сумкою? Чи зручний він для використання конкретно для вас? І тільки після цього знайомтеся з трендами-2020 щодо форм і розмірів аксесуарів.

Новий сезон диктує моду на прямокутні та квадратні моделі. Однак у продажу почали з'являтися і гаманці хитромудрих силуетів - круглі, у вигляді серця, десертів, яблука. Класичні форми незмінно підійдуть прихильницям класики, а незвичайні - епатажним дамам, які люблять привертати увагу оточуючих.

Що стосується місткості, великі аксесуари підійдуть модницям, які звикли користуватися купюрами, кредитними та дисконтними картами та іншими «завжди потрібними» дрібницями. З точки зору функціональності необхідно врахувати, що саме маленькі, компактні моделі - це хороший вибір для повсякденного носіння.

Кольори і принти

Купуючи шкіряний гаманець в інтернет-магазині, вивчіть модні тенденції стосовно забарвлення і принта.
Модними кольорами цього року будуть:

  • червоний у всіх відтінках, починаючи від світлого до бордового;
  • зелений (в т.ч смарагд);
  • коричневий, оранжевий і «тілесний»;
  • синій;
  • лаванда;
  • рожевий;
  • хакі.

 
Як бачите, поле для фантазії величезний. Якщо вам до душі традиційний чорний - він незмінно залишається на піку популярності. Актуальними в 2020-му стануть комбінації чорного верху і яскравої внутрішньої обробки.