Bioeffect - спортивне харчування найвищого гатунку

Людям, які активно займаються спортом і робота яких пов'язана з сильними фізичними навантаженнями, необхідно грунтовно підійти до складання свого раціону. Безумовно, основну його частину повинні складати натуральні продукти. Однак без спеціалізованого спортивного харчування не обійтися.

Ці добавки дозволяють забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами. Справа в тому, що під впливом сильних фізичних навантажень нутрієнти і мікронутрієнти витрачаються значно швидше в порівнянні з пасивним способом життя. В результаті атлети і вирішують купити спортивне харчування онлайн. Зробити це можна в нашому магазині https://bioeffect.com.ua/.

Різновиди і призначення спортивного харчування

Давно відомо, що без правильного харчування не можна мати міцне здоров'я і розраховувати на довголіття. Сьогодні багато людей з різних причин відчувають дефіцит мікроелементів. Не менш складно скласти грамотний раціон і атлетам. Заняття спортом вимагають великих енерговитрат.
При цьому травна система має певні обмеження на кількість їжі і за часом її обробки. Саме тому атлетам варто вживати спортивне харчування. Ці добавки виготовлені з натуральних продуктів, але при цьому вони швидко обробляються і організм в короткі терміни отримує всі необхідні йому поживні речовини.

Відвідавши наш інтернет-магазин, ви зможете купити всі необхідні для поліпшення спортивних результатів добавки. При цьому їх вибір залежить від поставлених завдань. Найбільшою популярністю серед атлетів користуються:

  • Протеїн. Найбільш затребуваний вид спортивного харчування. Протеїн випускається у вигляді порошку і містить велику кількість білкових сполук. При цьому в ньому знаходиться мінімум жирів і вуглеводів. Спортсмени вживають протеїнові добавки не тільки для набору маси, а й під час проведення курсів сушки.
  • Гейнери. Являють собою суміш вуглеводів і протеїнів. За допомогою гейнера можна в короткі терміни відновити енергетичний баланс організму. Однак цей вид спортпіта підходить не всім. Якщо організм атлета схильний до повноти, то варто відмовитися від вживання білково-вуглеводної суміші.
  • Креатин. Це карбонова кислота, яка бере активну участь в енергетичному метаболізмі. У культуризмі креатин є однією з найпопулярніших добавок. З його допомогою можна не тільки збільшити енергетичний потенціал тіла, але також поліпшити силові показники.
  • Амінокислоти. Саме і амінів складаються білкові сполуки, з яких будуються всі тканини тіла людини. Використовуючи ці добавки, атлети зможуть надійно захистити м'язи від руйнування. Наш інтернет-магазин спортивного харчування пропонує широкий асортимент амінокислотних добавок від провідних виробників.
  • Жироспалювачі. Уже за назвою цього типу спортивного харчування стає зрозуміло, для чого він використовується. Якщо прийом жиросжигателей поєднувати з низькокалорійною програмою харчування і фізичними навантаженнями, то можна в короткі терміни позбавитися від зайвого жиру.
     

Асортимент магазину

Крім цього в асортимент магазину спортивного харчування bioeffect.com.ua входять і інші добавки, наприклад, комплекси мікроелементів, протеїнові батончики, тестсотеронові бустери і т.д. У нас завжди в продажу великий вибір добавок для атлетів за привабливою вартістю. Обрати серед усього великого різноманіття продукції потрібні саме вам добавки у нас досить просто завдяки зручним фільтрам по типу, країні виготовлення, виробнику, смаку, вазу упаковки

Відвідавши торговий онлайн майданчик Bioeffect ви зможете придбати:

  • Добавки всіх категорій - протеїни, креатин, аміни, гейнери, бустери тестостерону.
  • Предтренувальні комплекси, за допомогою яких можна суттєво збільшити результативність тренінгу.
  • Замінники харчування і спортивні батончики.
  • Ізотоніки і енергетики будуть корисні представникам спортивних дисциплін, в яких важливе значення має витривалість, наприклад, у велоспорті.

Крім цього ми реалізуємо і добавки для всіх людей, які бажають оптимізувати свій раціон. Мова зараз йде про комплекси мікроелементів і Омега-3. якщо ви ще не знаєте, як придбати спортивне харчування в Україні, то відвідайте онлайн-магазин bioeffect.com.ua. Для замовлення потрібного товару вам потрібно зробити буквально пару кліків.