Ковані ворота: вишукана краса і надійний захист від майстрів MasterSV

Надовго і надійно забезпечити захист ділянки від небажаних гостей допоможуть ковані ворота. Крім захисту, вони блискуче справляються з виконанням іміджевої функції, активно беручи участь у формуванні образу власника.

Декоративна цінність такого оформлення входу не тільки радує око, підкреслює архітектурний стиль всієї ділянки, але свідчить про добрий смак власника.Художня ковка, майстерно здійснювана умільцями компанії MasterSV, має ще і немалу практичну цінність, адже ковані ворота надзвичайно міцні.

Чому варто обрати ковані ворота

Якщо вони виготовлені з дотриманням технології, то дуже слабо схильні до корозії, впливу зовнішнього середовища - перепадів температури, атмосферних опадів. Нескладний догляд дозволяє продовжити термін служби кованих воріт на багато десятиліть. Досить лише раз на п'ять років очищати конструкцію від іржі, наносити антикорозійне покриття, ґрунтовку або фарбу порошковим способом. Це гарантує, що наш вічний ворог - час - не залишить на поверхні цих кованих творінь ніякого сліду.

Широкі можливості коваля в доданні пластичному металу найрізноманітнішої форми дозволяють органічно вписати ковані вироби в будь-які дизайнерське напрямки, так само як і зробити їх центральним стилеутворюючим елементом. Класичні або сучасні інтер'єри та екстер'єри тільки виграють від присутності творів художньої ковки!

Якими бувають ковані ворота

Ковані ворота за принципом роботи можуть бути такими ж, як і ворота, виготовлені за допомогою інших технологій:

  • автоматичними;
  • розпашними;
  • розсувними;

Важливим при виборі виду воріт є фактор виду декоративного оздоблення:

  • Глухі - це тип закритих воріт, які робляться з листового матеріалу і декоруються деталями, отриманими методом ручного кування. Така огорожа входу повністю виключає огляд ділянки з боку вулиці.
  • Відкриті - це тип воріт ажурних або з малюнком, які дозволяють в різному ступені (в залежності від щільності візерунка) оглядати ділянку. Наявність великої кількості дрібних кованих деталей дозволяють створити узори воріт, які практично повністю сховають огляд внутрішньої території, але при цьому збережуть легкість і оманливу крихкість - ковані вироби незмінно міцні і надійні.

Резюмуючи все вище сказане, додамо, що вибір для огорожі входу кованих воріт - це можливість створити для будинку стильний, красивий і надійний захист, підкреслити вишуканий смак і високий статус власника домівки!