Переваги покупки авто б/у з США

Ринок вживаних автомобілів в Україні розвинений досить широко, але його асортимент і ціни далеко не завжди задовольняють запитам споживачів. Саме тому останнім часом інтерес наших співвітчизників прикутий переважно до американських транспортних засобів.

Як показує практика, набагато дешевше і простіше знайти потрібну машину в США, придбати її і доставити в Україну. У цьому можна переконатися, скориставшись послугами компанії American Avto, на сайті americanavto.com можна дізнатися більше про її діяльність.

Чим ще американський авторинок ринок привертає увагу наших співвітчизників? Чи варто купувати транспорт з Америки?

Переваги покупки авто з США

Американський авторинок сильно відрізняється від вітчизняного. Тут немає дощок оголошень, немає спеціалізованих форумів та навіть ринку як такого. Купити або транспортний засіб власники передають дилеру, який і займається його реалізацією.

Ці компанії працюють в рамках жорстких законів. Вони змушені надавати детальну і реальну інформацію про авто через системи carfax і autocheck: рік його випуску, пробіг, кількість власників, аварійні ситуації, якщо вони були. Це і є найбільший «плюс» - ви купуєте не кота в мішку, а машину, відповідну вашим запитам і бюджету.

Серед інших достоїнств варто відзначити:

  • великий вибір авто: понад 45 мільйонів позицій;
  • невисока вартість: навіть з доставкою в Україну ваша економія сягатиме 30-40%;
  • більш розширена комплектація в порівнянні з представниками європейського авторинку: шкіряний салон, повний електропакет, сигналізація, гідропідсилювач керма, литі диски та ін.;
  • повсюдно використовувана американцями система кредитів і лізингу зобов'язує їх ретельно стежити за технічним стан авто, регулярно проходити сервісне обслуговування;
  • хорошому технічному стану також сприяє висока якість доріг, сприятливий клімат: вузли та механізми не піддаються надмірному і передчасного зносу;
  • можливість купити досить новий автомобіль: середній вік транспортного засобу на американському ринку - 3,5 року (в США прийнято часто міняти машини).

Як результат - ви можете стати власником транспортного засобу з хорошою комплектацією, високої якості, з невеликим пробігом, та ще й з істотною матеріальною економією.

Як купити авто?

Замовити у спеціалізованій компанії покупку і доставку авто з Америки набагато вигідніше, ніж купувати аналогічну модель в Україні. Тільки варто знайти відповідального виконавця, який візьме на себе повний комплекс послуг: допомога в підборі та купівлі авто з ретельною перевіркою його історії, підготовку пакета документів, організацію процесу доставки транспортного засобу, включаючи проходження митного очищення.

«American Avto» стане вашим вірним помічником. Співпрацюючи з цією компанією, ви можете бути впевнені, що отримаєте автомобіль, який повністю задовольняє вашим запитам за технічними показниками, зовнішнім станом, вартості. Дана компанія не перший рік працює на даному ринку послуг, знаходячи індивідуальні рішення для кожного, хто звернеться за професійною допомогою.