Ідеальна піца - вибираємо службу доставки

Сьогодні заради смачної домашнього вечері не обов'язково проводити години біля плити на кухні - досить знати, де замовити піцу з кур'єрською доставкою. І через годину або два після оформлення заявки можна насолоджуватися улюбленою їжею.

Але навіть в звичайному ресторані можна отримати страву з неякісних продуктів. І онлайн-кафе мають навіть більше можливостей для обману клієнтів. Дуже важливо уважно підійти до вибору служби доставки, щоб привезена їжа принесла тільки позитивні емоції.

Хороша піца не може коштує дешево, адже вона окрім тіста складається з безлічі дорогих. Наприклад, в харківській піцерії SmilePizza в цю страву кладуть трюфелі, артишоки, дорогі вишукані сири, бекони, соуси. А випікається вона тільки в професійній печі. Зрештою, ось вам сайт, можете самі ознайомитись з чудовим різноманітним асортиментом.  

Вибираємо доставку піци. На що звернути увагу?

На жаль, не завжди можна вибрати піцерію тільки по картинці і опису на сайті. Іноді доведеться спробувати декілька закладів, перш ніж ви знайдете те, що буде вам до душі, адже доставка піци може сильно відрізнятися. Але що варто оцінювати перш за все:

  • упаковка. Кур'єр повинен принести замовлення в спеціальній термосумці, а сама піца, крім коробки, повинна бути загорнута ще і в фольгу - це збереже її теплою;
  • акуратний зовнішній вигляд страви. Краї повинні бути рівними, що не пересушеним, без шматочків сиру і ковбаси на них - це свідчення майстерності піццайоло;
  • жир. Без сумніву, блюдо з сиром і м'ясом буде досить жирним. Але погано, якщо жир буквально покриває інгредієнти блискучим шаром - швидше за все, це свідчення використання дешевого сиру;
  • соус. Ніякого кетчупу і майонезу! Для справжньої піци використовується томатний соус з прянощами - базиліком, часником, орегано. Ви легко визначите різницю.

Сайт ідеальної доставки піци

Пропозиція будь-якої послуги в мережі Інтернет починається з сайту компанії. І саме його потрібно в першу чергу уважно вивчити. Якщо бізнесмен дійсно хоче торгувати їжею через Інтернет, то він неодмінно подбати про наступні нюанси:

  • привабливий, але не занадто нав'язливий дизайн - оформлення сайту не повинно відволікати вас від вибору улюбленої страви;
  • продуманий інтерфейс - тобто, пошук кнопки замовлення або потрібного розділу меню не вимагає великої кількості часу;
  • барвисте і докладне меню - хороші фотографії та опис інгредієнтів обов'язково для будь-якого інтернет-ресторану;
  • простота оформлення доставки - без обов'язкової реєстрації і декількома способами замовлення (телефон, через сайт).

Це мінімальні вимоги, яким повинна відповідати сучасна доставка піци. Якщо навіть це не реалізовано, то варто серйозно задуматися, як же тоді власники ставляться до процесу приготування.