Дермальні філери - нехірургічне відновлення молодості

Ніхто не може уникнути старіння. Адже старіння - це природна частина нашого життя. І то, як ми проживаємо наше життя, впливає на те, як виглядає наша шкіра. На щастя, сучасні технології дали нам дермальні філери: унікальну нехірургічну процедуру для відновлення молодості старіючого обличчя.

Що таке дермальні філери

Дермальні філери являють собою ін'єкційні гелі, які використовуються для заповнення зморшок, створюють об'єм і відновлюють гідратацію, щільність і еластичність шкіри. Дермальні філери гіалуронової кислоти є найбільш широко використовуваними біорозчинними філерами як в Україні, так і в Європі та світі. Заслуженою популярністю користуються препарати filler австрійської компанії CROMA, які можна замовити на сайті saypha.com.ua

Процес старіння неминуче впливає на нашу шкіру. З віком природний рівень гіалуронової кислоти шкіри значно знижується, що призводить до втрати об'єму і підтримки. Починають з'являтися видимі ознаки старіння, наприклад, формуються заломи і зморшки, шкіра стає більш сухою і тонкою. Все це робить наш зовнішній вигляд більш старим.

Щоб зменшити видимі ознаки старіння, гель можна вводити в шкіру, де він діє як наповнювач, щоб згладити заломи і зморшки і відновити втрачений об'єм. Збільшення обсягу тканини за допомогою цієї нехірургічної процедури може допомогти відновити молодість обличчя.

Наука про дермальні філери ГК

Гіалуронова кислота - частинка, що підтримує молодість нашої шкіри. Магія полягає в здатності цієї речовини заповнювати вологу. Гіалуронова кислота відповідає за втягування води в шкіру. Шкіра зі збалансованим рівнем гідратації стає більш об'ємною, молодою і здоровою. Крім того, гіалуронова кислота відповідає за зв'язування волокон колагену і еластину в захисну матрицю, що надає шкірі структуру. З віком природний рівень гіалуронової кислоти в шкірі знижується, що призводить до втрати обсягу і гідратації.

Вологозвязуюча характеристика гіалуронової кислоти виключно важлива, коли мова йде про процес старіння шкіри. Одним з аспектів молодої шкіри є її здатність зв'язувати воду і зберігати збалансований рівень гідратації. З віком наша шкіра втрачає здатність підтримувати свій життєвий рівень вологості. Таким чином, шляхом ін'єкції філлера гіалуронової кислоти в шкіру ми створюємо об'ємний ефект, оскільки введена гіалуронова кислота буде утримувати і пов'язувати воду в шкірі і тим самим відновлювати втрачений об'єм і вологу.

Що таке зшивання

Не зшита гіалуронова кислота ламається в шкірі швидше, ніж зшита. Тому для отримання в'язкопружного матеріалу зі збільшеною довговічністю при введенні в шкіру філери гіалуронової кислоти зшивають. Зшивання - це процес, який пов'язує молекули разом, що уповільнює процес руйнування філлера. Це означає, що чим більше зшивання філлера, тим він компактніше і тим довше він служить. Однак, концентрація і розмір часток гелю також впливають на тривалість дії дермального філлера.

Зони для застосування дермальних філерів

Дермальні філери гіалуронової кислоти застосовуються для заповнення заломів і зморшок, створення обсягу і відновлення рівня гідратації в різних областях. Загалом, обличчя можна розділити на три області: верхню, середню і нижню.

  • Верхня третина. На верхній третині деякі з найбільш поширених областей застосування - це зморшки на лобі, симетричні зморшки між бровами, мімічні зморшки.
  • Середина. В середині обличчя деякі з найбільш поширених ознак старіння - поява гусячих лапок, западин і темних кіл під очима і носогубних складок. Так само часто зустрічається втрата обсягу в щоках.
  • Нижня третина. На нижній третині зморшки розвиваються в результаті повторюваних рухів мускулатури навколо рота. У цій області зморшки на підборідді є практично у всіх. Так само ідеальні для корекції форми, відновлення обсягу і повноти губ.

Як правило, менші розміри частинок гелю ідеально підходять для використання в областях, де з'являються дрібні і поверхневі зморшки, тоді як більші розміри частинок гелю ідеальні для використання в областях з більш глибокими і більш помітними заломами і зморшками.

Як довго триває ефект

Більшість сучасних дермальних філерів є біодеградуючими, непостійними наповнювачами, які в кінцевому підсумку руйнуються в організмі. Постійні філери, з іншого боку, є наповнювачами, які постійно залишаються в шкірі.

Стійкість дермального філлера залежить від джерела і ступеня зшивання, концентрації і розміру частинок кожного продукту. Як правило, здатні біологічно руйнуватися філери мають ефект, що триває від 6 до 18 місяців. Підвищене зшивання і концентрація збільшують в'язкість і еластичність, а також стійкість до розкладання в організмі. Іншими словами, чим більше зшивання і концентрація гелю, тим він компактніше і тим довше він зберігає свої властивості.

Крім того, тривалість залежить від області процедури і способу життя людини, віку і типу шкіри.