Рекомендації від zzCash: кредит без довідки про доходи та офіційного працевлаштування

Коли до зарплати ще довго, а кошти потрібні безпосередньо зараз, багато хто задумується над перспективою взяти кредит. Провідний аналітик сервісу zzCash UA поділився інформацією про те, як споживач може оформити кредит на вигідних для себе умовах, при цьому не надаючи довідку про доходи та інші офіційні документи.

Кращі кредитні компанії

Серед кредитних компаній, які презентує сервіс, увагу слід звернути на наступні:

1. Miloan.

2. Манівео.

3. MyCredit.

4. Дінеро.

5. Кредит Плюс.

6. Швидка Готівочка.

7. Виста Кредит.

8. TopCash.

Miloan: переваги компанії

Miloan є надійною українською компанією, мікрокредити у якої мають мінімальний відсоток. Мінімальним є і пакет з документів, які потрібно надавати. Компанія пропонує дуже привабливі умов, які вважають одними з найкращих на усьому ринку. Сервіс відзначається лояльним ставленням до усіх, включаючи людей, у яких заплямована власна історія. Це сприяє отриманню швидких коштів навіть тим, у кого раніше були прострочення.

На сервісі є приваблива ефективна кредитна ставка, яка стосується першої позики і становить усього 0,01%. Далі вона збільшується до 1% на день. Позичити можна від 500 гривень до 3 тисяч, якщо це перша операція. Далі ж ця сума збільшується до 7 тисяч. Повернення позики має здійснитися впродовж 30 днів. Кредит можна гасити тим способом, який найбільше підходить клієнту. Це можна зробити за допомогою офіційного сайту, терміналу, або переказом, відвідавши українські банки.

Гроші на карту надають будь-якому повнолітньому громадянину країни. Для цього він має показати тільки ідентифікаційний код.

Робота сервісу – цілодобова. А гроші на карті можна отримати вже впродовж 10 хвилин. Що стосується вечірніх і нічних заявок, то їх фахівці підтверджують лише наступного робочого дня.

Проект zzCash

Сервіс порівняння кредитних компаній zzCash.net в 2019 році запустила невелика команда професіоналів і амбітних фахівців з великим досвідом на ринку мікро кредитування, аналізу даних і в веб-розробки. Вони створювали цей ресурс з повним розумінням того що важливо і потрібно для правильного вибору онлайн кредиту.

Мета проекту — надати найбільш повну та правдиву інформацію про компанії ринку мікрокредитування, а також банківських послуг. Розробляючи сервіс порівняння кредитних організацій, спеціалісти керувалися такими принципами як професіоналізм і прагнення забезпечити найбільш вигідний сервіс для позичальників при мінімальних ризиках.