Автошкола поруч із вами

Сьогодні, не відвідуючи автошколу, не отримуючи права і не маючи достатніх навичок водіння, людина багато в чому обмежує свої можливості пересування, свій комфорт. Це позначається не тільки на втраченому часі, а й на втрачених можливостях, в тому числі в плані роботи, навчання і при пересуванні по місту.

Проблему допоможе вирішити автошкола Stolica, яка запропонує пройти навчання у будь-якому зручному для вас районі Києва.

Теорія і практика водіння

Далеко не всі бажають відвідувати заняття автошколи, відпрацьовувати навички, ходити на автокурси для вивчення теорії, адже набагато простіше купити права, що можна зробити оперативно. Але практика показує, що подібні маніпуляції дорого (в прямому сенсі) обходяться покупцям, а також іншим учасникам дорожнього руху, які ризикують своїм життям і майном, стикаючись з непрофесійними і непідготовленими водіями.

Автошкола Stolica на Троєщині та в інших районах пропонує відповідні умови для навчання теорії і практиці. Курси розраховані на 10 тижнів, цього достатньо, щоб пройти теоретичне навчання і практичне. Теорія в автошколі в Києві складається з 20 продуманих інформативних занять, загальна тривалість яких становить 60 годин. Кожне заняття логічно побудоване, людям підноситься актуальний матеріал в процесі навчання.

Підготовка до їзди по великому місту

Після 3 тижнів навчання настає час практики, розклад водіння ви також обираєте самостійно. Водіння індивідуально, до кожного студента прикріплюється свій інструктор. Потрібно пройти уроків, кожен з яких триває півтори години, після закінчення занять ви будете підготовлені для пересування на авто в умовах великого міста (зокрема, Київ пропонує безліч трас для тренувань).

Якщо ви заглянете на сайт автошколи, то побачите адреси філій, тому вам не доведеться їхати для занять або водіння через все місто. Вибирайте вподобаний варіант, пишіть онлайн через контактну форму зворотного зв'язку або телефонуйте, можна буде відразу обговорити відповідний графік і філію. Ось чому студенти успішно проходять теоретичну і практичну здачу підсумкових іспитів, отримують чесно зароблені водійські права і впевнено почувають себе на дорогах в Києва і області.

Переваги навчання

Серед переваг навчання в автошколі варто відзначити такі:

1. Безкоштовне перше заняття.

2. Зручний графік теоретичних занять.

3. Зручне розміщення філіалів.

4. Досвідчені інструктори.

5. Сучасний автопарк.