Паєтки - блискучий тренд 2020

Слово паєтка родом з Франції, в перекладі «Paillette» - «золота піщинка, золотинка». Інтерес до такої прикраси пішов в Індії. Дівчата з заможних сімей розшивали свої наряди саме паєтками. У той час вони були зроблені з металу або з спеціально оброблених крилець різних комах, а іноді з риб'ячих лусок.

Пізніше, в Європі, крихітні блискучі елементи завоювали увагу екстравагантних француженок. Паєтками стали декорувати концертні сукні та інші види одягу, а також сумки, віяла, рукавички і накидки. Все тому що паєтки прекрасно підкреслювали блиск дорогоцінного каміння.

В епоху модерну ця чудова прикраса стала з'являтися навіть на панчохах. Маленькі кольорові кружечки не залишилися без уваги і у молоді 60-х років. Хіпі «вдихнули» в золотинки нове життя і дали їм засяяти в яскравих відтінках.

Ідею «дітей квітів» продовжила диско-молодь. Топіки і блузи, блискучі в темряві, застібки-блискавки, окуляри, головні убори - все було суцільно вкрите паєтками-зірочками і іншими формами прекрасних блискіток.

Максимальне сяйво. Паєтки в колекціях світових брендів

Блискучий тренд 2020 року виявився в центрі уваги у багатьох дизайнерів. У своїх колекціях вони закликають носити блискучий одяг і мерехтливі тканини. Balmain, Givenchy, Isabel Marant представили унікальні сукні, спідниці, взуття та інші аксесуари, прикрашені паєтками.

Навесні дизайнери рекомендують вибирати довгі та об'ємні светри, прошиті блискучими нитками, а в якості модного доповнення до образу, зверніть увагу і на чудові пайетки Lustrosa, які можуть бути використаний в якості прикраси як на светрах, так і на джинсах.

Влітку красиві мерехтливі сукні стануть невід'ємною частиною вашого гардеробу. Золоті та молочні кольори можна спостерігати в колекціях Miu Miu. Традиційно паєтки представив дизайнер Saint Laurent, вміло поєднуючи їх в купальниках і додавши до них дух 80-х.

В тренді 2020 року - асиметрія, тому сміливо вибирайте комбінезони на одне плече, і ви обов'язково будете помічені серед інших. І не забудьте додати до образу стильний ремінь з не менш стильними пряжками, які так само не виходять з моди.

Дизайнери радять прості комбінації паєток. Наприклад, максимально простий крій сукні в пайєтках в поєднанні з кросівками, косухою, ненав'язливо декоровані дрібним декором різних геометричних форм. Не перевантажуйте образ, а просто додайте до нього родзинку, у вигляді невеликої деталі. Відмінним рішенням буде клатч, прикрашений ланцюжками. Вибирайте не тільки красиві, але і надійні кріплення для своїх сумок - карабіни.

Паєтки і взуття. Блиск в поєднанні з комфортом

Взуття з ефектом мерехтіння завжди буде триматися на піку популярності. Уггі, прикрашені паєтками різних кольорів - чудовий тому приклад.

Матові, перламутрові, чорні, голографічні блискітки додадуть яскравості в повсякденні будні і змусять взуття переливатися новими відтінками. З огляду на те, що необхідно поєднати одночасно зручність, комфорт і стиль в одній парі взуття, лідером безперечно залишаються кросівки. А родзинку до них додадуть саме паєтки, які будуть надавати розкоші і створювати неповторне мерехтіння.

Не зайвим буде згадати і каміння, яке нарівні з паєтками є трендовою прикрасою взуття. Таке взуття буде головним і самодостатнім елементом в наряді. Надаючи зовнішнім виглядом шик і в прямому сенсі слова блиск, паєтки завжди залишаються трендом для будь-якого часу року. Серед маси переваг цих блискучих кружалець, можна виділити їх легкість при візуальному обсязі, численну різноманітність кольорів, цікаві форми і фактури.