Проектування промислових об'єктів від компанії MSBUD

Різні промислові галузі потребують виробничі споруди, які б в найкоротші терміни приносили б позитивний економічний ефект і були безпечні, красиві, ергономічні і комфортні.

Ви хочете, щоб ваше підприємство запрацювало якомога можна раніше і почало приносити дохід? Компанія MSBUD, про діяльність якої можна дізнатисяна сайті https://msbud.com/ru/proektirovanie-promyshlennykh-obektov/ готова запропонувати кращі рішення з проектування виробництв, зведених індустріальним методом з використанням сучасних будівельних технологій, з доставки матеріалів, щодо вирішення питань з транспортуванням матеріалів, конструкцій, по установці устаткування і будівельних конструкцій. На сьогоднішній день в арсеналі компанії понад 500 успішно реалізованих проектів, з них - 15 об'єктів, зданих під ключ.

Проектування об'єктів виробничого типу передбачає створення проекту великої виробничої інфраструктури, до якої входять як головні промислові будівлі, так і допоміжні споруди, побутові споруди, склади. Здійснюючи комплексний підхід в проектуванні об'єктів, ми мінімізуємо витрати замовника, враховуємо всі побажання, беремо на себе питання вибору матеріалів, щоб будівля була економічною і функціональною як при будівництві, так і при експлуатації.

Проектування промислових підприємств дозволяє почати будівництво, реконструкцію або модернізацію споруд, призначених для промислового використання.

Особливості промислового проектування

Проектування промислових будівель відрізняється від цивільного проектування, тому що передбачає вирішення таких питань, як розміщення виробничого обладнання з урахуванням технологічного процесу, рішення транспортно-логістичних проблем, проектування інфраструктури.

Компанія MSBUD здійснює комплексний сервіс для замовників. До схеми її роботи входить створення техзавдання, проектної документації, здійснення всіх необхідних погоджень з відповідними організаціями, експертизи проекту, авторського нагляду та технічного нагляду за проведенням будівництва. Крім комплексного обслуговування, ми можемо спроектувати виробничі ділянки, беремося за створення металоконструкцій, технологічного обладнання за індивідуальними параметрами.

Замовлення проекту заводу в нашій компанії дозволить мінімізувати капіталовкладення, збільшити інвестиційну привабливість об'єкта, його економічну віддачу, оскільки у нас працюють високопрофесійні кадри з великим досвідом роботи, ми використовуємо нові технології в процесі промислового проектування підприємств і використовуємо ретельно налагоджений процес спільної роботи з нашими замовниками.

Наша компанія гарантує вирішення транспортних проблем, вантажних поставок, поліпшення результативності роботи промислового будівлі. При створенні проекту промислових будівель в комплект послуг входять земляні роботи, виробництво будівельних конструкцій, влаштування фундаменту, монтаж обладнання, створення інженерних систем, пусконалагоджувальні роботи. Крім проектування нових будівель, ми також проводимо роботи по реконструкції промислових об'єктів.

Грамотне проектування промислових будівель передбачає створення безпечних і комфортних умов для роботи на створених промислових площах.

Чому варто замовити проектування об'єкта в компанії MSBUD

Які вигоди отримує клієнт? Співпраця з MSBUD - це:

  • Точні розрахунки, що забезпечують безпеку при розрахункових виробничих навантаженнях.
  • Краса і естетичність споруди, новаторський дизайн, які зроблять підприємство презентабельним, і будуть працювати на успіх підприємства і підвищення його прибутковості.

Ми гарантуємо виконання наступних принципів:

  • Відповідність проекту технологічним вимогам, містобудівному регламенту, санітарним та іншим нормам.
  • Забезпечення кращих техніко-економічних параметрів, розрахунок споруд різної поверховості, антресолей, майданчиків для виробництва, проектування промислових будівель з використанням сучасних матеріалів, каркасів і вентфасадов, несучих конструкцій, фундаментів, піддонів, постаментів, вишок, веж.
  • Проведення робіт по схемі: передпроектне обстеження, створення ескізу, техзавдання, кошторисної документації, робочого проекту, авторський і технічний нагляд.
  • При створенні промислових будівель беруть участь досвідчені інженери різних спеціальностей, технологи проектованих підприємств, у яких чітко регламентовані функції. Це гарантує дотримання необхідних чинників при проектуванні промислових будівель.