Секрети підбору сукні великого розміру

Вирушаючи на шопінг, потрібно чітко знати особливості своєї фігури і, відповідно, як підібрати сукню великого розміру, яка найкраще на цю саму фігуру сяде.

Жіночність абсолютно не залежить від комплекції, особливо коли мова заходить про сукні. Погодьтесь, маючи відповідний смак і бажання, можна знайти вбрання, в якому будеш відчувати себе найстильнішою і найпривабливішою принцесою незалежно від фігури, і такі речі, зокрема якісні нарядні сукні великого розміру пропонує по доступній ціні компанія MODIS FASHION.  

Незважаючи на широкий асортимент, повним жінкам важче купувати собі відповідний одяг, ніж худорлявим. Адже потрібно враховувати масу важливих моментів. Не варто купувати річ без ретельної примірки, як би сильно вона вам не сподобалася. Тільки вивчивши поради стилістів і «примірявши» їх до власного тіла, можна отримати уявлення про те які саме сукні вам підійдуть.

Загальні рекомендації

Основний принцип простий: проблемні місця потрібно постаратися сховати, а на достоїнствах зробити акцент. В першу чергу потрібно звернути увагу на такі важливі моменти:

  • Горизонтальні лінії додають ширини, а вертикальні - витягають, діагональні і косі лінії роблять образ більш легким і надають йому певну динамічність.
  • V-подібний виріз горловини - найкращий, якщо ж горловина має іншу форму, подовжити її за рахунок бус або шарфа.
  • Рукав ¾ прикриє повні плечі і руки.
  • Найбільш оптимальна довжина - міді. Сукня має бути довжиною до самого стрункого місця ваших ніжок: вище коліна, нижче коліна, або до щиколотки.
  • Якісна тканина зробить будь-який наряд більш красивим. Вибирайте щільну матову тканину, яка добре тримає форму.
  • Сукні великих розмірів повинні бути без зайвих деталей, особливо в нижній частині, оскільки візуально це ускладнює фігуру.

Поширені помилки при виборі

Ніколи не купуйте одяг на розмір більше або менше. Це не додасть вам стрункості, ефект буде зворотним. Занадто велике плаття буде мішкуватим, а маленьке - не тільки окреслить наявні складки, але і додасть нових.

Скажіть «ні» безформеним балахонам. Хоча одяг в стилі оверсайз (тобто об'ємний) зараз в моді, але підходить він тільки худеньким. Для повних дівчат більш кращий варіант - сукні з чітким силуетом.

Звужена до низу спідниця, занижена або відрізна талія, рукава-ліхтарики - не найкращий вибір для пишних модниць. І пам'ятайте, будь-яка горизонтальна лінія в об'ємному місці робить його ще ширшим.

Як вибрати відповідний фасон?

Завдяки зусиллям модельєрів, одяг великих розмірів представлено ​​в різноманітних варіантах фасонів і стилів. Це дає можливість повній жінці вибрати собі вбрання за смаком і по фігурі. І виглядати не менш стильною та елегантною, ніж її більш стрункі подруги. Можна зупинитися на таких моделях:

  • Сукня-футляр - витягує фігуру і підкреслює лінію талії, можна придбати одяг з короткою баскою, яка прикриє животик.
  • Пряма сукня з контрастними вставками на боках - створює спереду вертикальну лінію, яка надає стрункості.
  • Сукня з запахом - практично безпрограшна в будь-якому випадку. Красиво підкреслює груди, косі складки візуально зменшують об'єм талії.
  • Футболка грецького стилю з завищеною талією і струмливими складками - виглядає на повних дам дуже красиво, і відмінно підійде в якості наряду для урочистого випадку.
  • Сукня з рукавом «летюча миша» - візуально зменшує масивні плечі і груди.
  • Сукня-сорочка - відмінно виглядає на об'ємної фігури завдяки суворому силуету і чітким прямих лініях.
  • В'язана сукня-туніка, розширена до низу, в поєднанні з прямим темним брюками або джинсами - хороший варіант для відпочинку.

Табу для повних жінок на в'язані або трикотажні сукні можна обійти, підібравши одяг з щільної тканини гладкою в'язки. Варто акцентувати увагу на якійсь певній деталі - оригінальному комірці, великої гудзика, контрастною вставці або обробці.