Металеві вхідні двері - ідеальне поєднання надійності і естетики

Будь-який будинок починається саме з вхідних дверей, саме тому над їх дизайном слід задуматися ще на початковому етапі ремонту. Вибираючи вхідні конструкції, важливо звертати увагу не тільки на стильове оформлення, але і на особливості конкретної домівки.

В даний час в магазинах представлений широкий асортимент різноманітних матеріалів, форм, фактур і конфігурацій, щоб ви точно могли знайти варіант, який буде відповідати всім вашим вимогам і перевагам. Найбільш поширеним варіантом вхідних дверей є саме металеві конструкції. Такі вхідні двері в квартиру по доступній вартості пропонує компанія ''Teplidveri''. Секрет популярності цих дверей очевидний -  вони виготовляються з високоміцної сталі, яка забезпечує надійний захист будинку або квартири, окрім того вони мають чудовий вигляд, і стануть гідною окрасою будь-якої домівки! 

Особливості металевих дверей

Для виробництва вхідних дверей метал використовується вже досить давно. Він вважається найбільш міцним матеріалом, який здатний надійно захистити вас від злому і пограбування. Через це він використовується не тільки в житлових, але не в промислових приміщеннях. Головною особливістю броньованих дверей є висока міцність матеріалу-основи. Сьогодні такі вироби виготовляються з:

  • Алюмінію. Такі вхідні двері мають широкий асортимент різноманітних фактур і відтінків. Крім того, обробити алюміній досить просто, що дозволяє трохи прискорити виробництво конструкцій.
  • Сталі. Більш надійний і довговічний варіант. Крім безпеки такі броньовані двері забезпечують також гідну шумо- і теплоізоляцію. Вартість їх буде трохи вище, ніж алюмінієвих аналогів, проте і якість подібних виробів знаходиться на належному рівні.

Перед покупкою обов'язково зверніть увагу на товщину основного шару - чим більше буде даний коефіцієнт, тим більшою мірою надійності володіють вхідні двері. Незважаючи на такий маленький вибір матеріалів для основи конструкції, сучасні виробники подбали про великий виборі оформлень декоративного шару. Для цього використовуються:

  • Пластикові панелі, які відрізняються простотою в догляді і експлуатації.
  • МДФ. Екологічно чистий матеріал, який здатний забезпечити якісну звукоізоляцію. Саме тому він так часто використовується в офісних приміщеннях.
  • Порошкове покриття. Найбільш бюджетний варіант зовнішньої обробки вхідних дверей.
  • Панелі з натуральної деревини. Найбільш дорогі варіанти, які відрізняються екологічністю і привабливим зовнішнім виглядом.

Переваги металевих дверей

За останні роки кількість пограбувань значно збільшилася. Це змушує людей вибирати не просто красиві, але і надійні вхідні двері, яка зможе захистити їх від злому і проникнення злочинців. З цією метою відмінно справляються броньовані металеві двері, які відрізняються великою кількістю переваг:

  • Привабливий зовнішній вигляд, який здатний зберігатися протягом тривалого часу. Такі дверні конструкції, мабуть, єдині не потребують ґрунтовного догляду в процесі використання. Вам не доведеться підфарбовувати двері або усувати дрібні деформації.
  • Високий ступінь теплоізоляції. Це властивість забезпечується тим, що при виробництві між декількома листами стали укладають додатково мінеральну вату. Вона перешкоджає витоку тепла з будинку або квартири.
  • Шумоізоляція, яка здатна захистити вас від сторонніх звуків.
  • Психологічний прийом. Як показує практика, часто, побачивши броньовані двері, грабіжники не ризикують проникати всередину будинку або квартири.
  • Можливість встановити додаткові захисні механізми. Такі аксесуари допоможуть захистити петлі двері від зрізу. Крім того, можна встановити спеціальний механізм, який по-іншому називається «обмежувачем відкривання». Він не дозволить зловмисникам проникнути всередину будинку, а двері прочиниться всього лише на 5-10 сантиметрів.
  • Широкий асортимент різноманітних відтінків і фактур, який дозволяє підібрати двері, які вписуються в будь-який стильове оформлення інтер'єру квартири або фасаду заміського будинку.
  • Тривалий термін експлуатації. Якісні вироби від перевірених брендів здатні прослужити понад 30 років.