5 причин купити дитячий ростомір в BabyMedical

Погодьтесь, веселе і цікаве це заняття - міряти ріст вашої малечі! Дітлахи з величезним задоволенням виконують цю процедуру, адже так цікаво, скільки сантиметрів ти набрав за сезон, чи за рік. 
BabyMedical

Практичний ростомір

Батькам потрібно швидко виміряти зріст, коли вони йдуть купувати одяг - прикидати «на око» тут не вийде. Робити це потрібно і для того, щоб бути впевненим в тому, що малюк добре росте і розвивається фізично.

Раніше ріст міряли за допомогою відміток на дверному косяку або іншому дерев'яному матеріалі, але сьогодні так вже ніхто не робить. Спеціально для цієї мети можна купити дитячий ростомір в інтернет-магазині BabyMedical - красиву і практичну річ.

Виготовляють подібні вироби з різних матеріалів, але найчастіше це картон. Такі можна зустріти, наприклад, в дитячих установах. Але використовувати їх незручно, так як вони мають цілий ряд недоліків:

  • краю легко теревенять і зношуються
  • швидко брудняться
  • більшість забруднень прибрати неможливо
  • закріплювати зовсім незручно
  • після клею або цвяхів (для фіксації) на поверхні часто залишаються непривабливі сліди.

Для вашої зручності була створена більш цікава і якісна альтернатива - ростомір на самоклейній вініловій плівці, яка відрізняється міцною структурою, екологічною безпекою, високою пластичністю і довговічністю. Вона містить лакове покриття, яке дозволяє наносити якісне зображення і зберігати товарний вигляд матеріалу. Саме такі ростоміри можна замовити в Києві і інших містах України в компанії BabyMedical, а самі ці вироби, і позитивні відгуки про них читайте на сайті babymedical.com.ua.

Переваги ростоміра-наклейки від BabyMedical

  • Просто закріпити і зняти. Зафіксувати такий настінний ростомір дуже легко - необхідно лише прикласти його клейкою стороною до чистої поверхні. Тут не потрібні ні скотч, ні кнопки, ні фізична сила. Інструкція гранично проста - потрібно лише виконати перераховані в ній рекомендації і все готово. Займає ця процедура до півгодини, а якщо виконувати її з чиєюсь допомогою, то і того менше. Головне, що результат завжди вражає. Знімати виріб легко навіть після багаторічного використання. Плівка, на основі якої він створений, не залишає після себе жодних слідів ні на стінах, ні на меблях.
  • Легке чищення. Якщо картонну продукцію іноді нереально очистити від забруднень, то з наклейками з сучасного матеріалу все йде набагато простіше. Їх важко забруднити, але навіть якщо це сталося - позбутися від наслідків не складе труднощів. Такий ростомір для дітей стійкий і до ультрафіолету, і до вологості, а тому його можна протерти вологою ганчіркою, з легкістю витираючи пил або бруд. Наклейки на вініловій основі ламіновані, а тому декоративне покриття надійно захищається від стирання і подряпин.
  • Великий вибір поверхонь для наклеювання. Такий дитячий зростомір можна розмістити в будь-якому зручному для вас місці: стіна кухні, передпокої або м'який куточок, двері, меблі, тощо. Наклейки дуже легко пристають і надійно фіксуються на більшості поверхонь, які є вдома. Важливо, що їх легко зняти, якщо ви вирішили зробити перестановку. Це стосується не тільки пофарбованих поверхонь, а й стін, обклеєних вініловими шпалерами - вони також залишаться цілими і неушкодженими, якщо ви вирішите зняти наклейку оновити інтер'єр.
  • Великий вибір кольорів. Можливості сучасного друку дозволяють дизайнерам обійтися без обмежень. У каталозі ви знайдете вироби всіх кольорів веселки і безлічі інших відтінків. На темній стіні будуть добре виділятися білі, а на світлій - навпаки. Велика кількість кольорів приковує дитячий погляд, піднімає настрій і покращує атмосферу. Вже не кажучи про те, що самі сюжети приводять дітей в повний захват. Всім батькам подобається, коли їх дитина щаслива, тому такі барвисті ростоміри у вигляді наклейок користуються приголомшливим успіхом.
  • Легко підібрати під будь-яку дитячу. Саме це безперечна перевага вінілових наклейок приваблює найбільше покупців. Є варіанти і для дівчаток, і для хлопчиків різних вікових груп і з різними інтересами. А оригінальні дизайнерські рішення і зовсім перетворюють вимір росту в захоплюючу гру!