Чи можна отримати позику в Мілоан вночі?

Фінансові проблеми виникають несподівано, незалежно від часу доби і дня тижня. Тому позичальників цікавить питання, чи вдасться оформити гроші в борг цілодобово. Таку можливість пропонує компанія Мілоан. Давайте дізнаємося, як це працює.

Особливості цілодобових позик

Якщо ви — добре зарекомендували себе як клієнт МФО, то без проблем можете відправити заявку на кредит 24/7, без вихідних на сторінці miloan.ua/kredit-online-kruglosutochno. Ваш запит схвалять автоматично: ризик відмови мінімальний. Позичальникам з поганою кредитною історією, відсутністю прописки, а також які заборгували Мілоан раніше, слід відправляти заявки до 22:00. Так як їх очікує більш детальна перевірка.

Зверніть увагу: час оформлення кредиту не впливає на процентну ставку, вимоги до клієнтів, умови контракту.

Все про оформлення безвідсоткового кредиту

Якщо ви ще ніколи не брали кредит у "Мілоан", сьогодні ми розповімо, як оформити позику без відсотків. Така пропозиція доступна для всіх клієнтів, які звертаються вперше. Щоб взяти кредит онлайн під 0 відсотків, виберіть суму і термін на головній сторінці сайту. Для цього необхідно скористатися кредитним калькулятором. А потім — заповнити просту заявку. В анкеті вказуються паспортні дані, ПІБ, місце проживання, інформація про дохід. З документів знадобляться паспорт і ідентифікаційний код.

Максимальна сума, яку можна взяти у позику в перший раз, становить 12 000 гривень. Максимальний термін — 14 днів. При необхідності, ви можете продовжити кредитний період, скориставшись пролонгацією.

Як оформити цілодобову позику:

  • Виберіть суму і термін кредитування. Максимально — 15 тисяч гривень на 30 днів. Мінімальна сума кредитування становить 500 гривень. Ставка для нових клієнтів — 0,01% в день.
  • Заповніть коротку анкету. Для оформлення заявки вам знадобиться паспорт, ідентифікаційний код, дебетова банківська карта з позитивним балансом на рахунку.
  • Надішліть анкету і дочекайтеся відповіді. Рішення по кредиту буде доступно через 15-20 хвилин в особистому кабінеті. Після схвалення, кошти в потрібній сумі відразу ж надійдуть на вашу банківську картку.

Цілодобові позики від Мілоан — зручне і швидке вирішення фінансових проблем різного рівня. Можливість вибору суми/строку, низька процентна ставка, швидкий аналіз заявки, моментальне зарахування коштів — переваги, які чекають надійних клієнтів. Бажаємо успіху!