Як і з чим носити жіночі бриджі

Бриджі в жіночому гардеробі - річ незамінна. Вони можуть вдало підкреслити фігуру при правильному виборі моделі. Різноманітність фасонів, забарвлення і наявність додаткових елементів робить бриджі популярною і універсальною частиною літнього образу.

Модні фасони і кольори

Бриджі розрізняються по фасону, тканині і довжині. Стилі, в які вписуються бриджі, - це діловий, спортивний і кежуал. Основним завданням у виборі даного предмета гардероба є правильне визначення довжини. Важливо також підібрати відповідне взуття і одяг, з якої бриджі створять закінчений і гармонійний образ.

Модні бриджі відрізняються класикою крою без надмірностей. Вони повинні красиво облягати стегна, щоб підкреслити красу жіночих форм.

У новому сезоні як і раніше міцно утримують лідируючі позиції джинсові бриджі. Така модель пропонується багатьма провідними кутюр'є. Демократичність стилю підкреслять джинсові бриджі, що зійшли з модних подіумів, і прекрасно зарекомендували себе як у весняному, так і в літньому гардеробі. Актуальними кольорами деніму в цьому році вважаються білий, блакитний і чорний. Крім того, модельєри пропонують різні сатинові контрастні обробки у вигляді окантовок входів в кишені і приталених поясів. Традиційні кольори деніму поступово витісняються зеленими, коричневими, оливковими і навіть помаранчевими відтінками.

Вибір матеріалу для пошиття жіночих штанів на сьогоднішній день досить широкий. Перш за все, це класичні тканини: льон, бавовна, шифон, щільний шовк. Для весняних і осінніх моделей підійдуть кашемір і драп.

Фасони бриджів не змінюють класиці пошиття. Змінюються лише деталі й акценти. Популярні такі деталі, як невеликі одвороти по низу штанин і декор за допомогою гудзиків. Модні бриджі відрізняються наявністю потайних кишень і притачним поясом, застібкою на блискавку. Неодмінна умова - максимальне облягання. Кишені на задніх половинках таких брюк можуть бути накладними. Допускається навіть оформити їх оригінальними клапанами.

Палітра пропонованих кольорів сезону досить широка - в моді всі відтінки жовтого і апельсинового, бордового і шоколадного, оливкового і зеленого кольорів.

Як носити джинсові бриджі

Джинсові бриджі є лідируючим предметом гардероба модниць, призначеним для створення стрункого вигляду. Кілька останніх сезонів модні будинки радять відмовитися від таких декоративних елементів, як стрази, блискітки і паєтки. Ці прикраси обтяжують образ і роблять фігуру присадкуватою. Джинсові моделі представляють собою досить демократичний предмет одягу. Вони добре виглядають в правильно підібраному ансамблі як на роботі, так і на прогулянці.

Бриджі з деніму гармоніюють з жіночими класичними сорочками, що робить їх доречними в офісному стилі. Не менш актуальне поєднання з яскравими топами і туніками. Такий варіант підійде для літньої прогулянки або побачення.

В останньому сезоні в моду повернулися куртки-косухи з деніму, які в тандемі з бриджами складають стиль кежуал в одязі. Як і раніше популярне поєднання джинсових бриджів з традиційного білого майкою. Такий комплект доповнить спортивний стиль одягу.

Якісний стильний трикотажний одяг від виробника пропонує інтернет-магазин nosisvoe.com.ua. Саме тут по найкращій вартості ви зможете замовити чудові обновки як дорослим, так і дітлахам!