Електробайк MYBRO - майбутнє мототехніки

Запаси нафти вичерпуються з кожним роком, а вихлопні гази від двигунів внутрішнього згоряння потрапляють в атмосферу. Тому зараз розробка екологічного транспорту, що не потребує бензину чи соляри, є перспективним напрямком.

Два роки тому в Україні виготовили перші електромотоцикли MyBro, які відрізняються високими швидкісними характеристиками і великим запасом ходу. Варто зазначити, що ця мототехніка не має аналогів за своєю конструкцією. Застосування унікальної обмотки суттєво підвищило ККД електромотора (85-90%).

Двигуни MyBro встановлюються двох типів - мотор-колесо або центрально розташований. Причому потужність не перевищує 3 кВт, а це дозволяє керувати цим електробайком без водійських прав. І це при тому, що максимальна швидкість топових моделей досягає 130 км / год.

Що стосується останнього модельного ряду, а з ним можна ознайомитись на сайті https://mybro.com.ua/, і там же замовити вподобану модель, то він став ще більш технологічним. Система АБС, аудіо системи, збільшений запас ходу (не менше 100 км), збільшена швидкість (не менше 105 км / год). Були змінені під європейські стандарти габарити мотоциклів, в конструкції застосовуються більш легкі сплави, з'явилися настроюються системи амортизації і багато іншого.

Електромотоцикли MyBro дуже легкі - важать від 78 до 138 кг. Батареї заряджаються від звичайної мережі 220В всього за 6 годин. Моделі можуть експлуатуватися при температурі повітря від - 20С до + 60С градусів і мають великий міжсервісний інтервал - до 120 тис. Км. Гарантія на електробайкі - 50 тис. Км.

Переваги електричного мотоцикла 

Загалом, аналізуючи електробайки, можна виділити кілька суттєвих переваг у порівнянні з їх бензиновими аналогами

  • Моментальний крутний момент і потужність. Електричні мотоцикли мають хорошу потужність і дуже швидкі. При 100% миттєвому моменті ви отримуєте швидке прискорення, яке не може зрівнятися з мотоциклом на паливі. Подача цього крутного моменту є лінійною, що також означає, що ви не будете відчувати відчуття припливу від мотоциклів на паливі. Деякі з вас можуть пропустити це почуття, інші не так сильно.
  • Менше обслуговування. У електричного байка є одна рухома частина, тільки одна. Йому не потрібна мотрона олива, свічки запалювання, повітряні фільтри чи ремені ГРМ, а на деяких електричних мотоциклах навіть немає коробки передач або зчеплення. Таким чином, на відміну від вашого паливного мотоцикла, який має багато рухомих частин, вам не доведеться витрачати час на брудні речі, чистячи і змащуючи такі предмети, як ланцюг. Єдине технічне обслуговування, яке вам потрібно буде виконати, це шини, гальмівні колодки і гідравлічна рідина, які будуть працювати довше, так як електродвигун виконує більшу частину гальмування.
  • Більш спокійна поїздка. Електричний транспорт, природно, набагато тихіший, ніж мотоцикли на паливі. Це відмінно підходить для райдерів, які люблять говорити або слухати музику, і це набагато м'якше в вухах, тому вам не знадобиться захист слуху. 
  • Легкий. В електричних мотоциклах менше деталей, ніж у паливних, що робить їх більш легкими і маневреними.
  • Хоча електробайк коштує дорожче, ніж бензиновий, але в довгостроковій перспективі ви отримаєте неймовірну економію! Ваш мотоцикла набагато економніший за рахунок використання в якості палива електроенергії. Крім цього, існує безліч урядових стимулів з податків та інших гонорарів, пов'язаних з електротранспортом. Таким чином, в той час як ви, можливо, платите більше з самого початку, ви легко повернете ці гроші і будете робити величезні заощадження щороку.
  • Використовуючи електричні, а не бензинові або дизельні мотоцикли, ми приносимо користь не тільки собі. Ми також приносимо користь світовій спільноті. Електричні мотоцикли зменшують викиди CO2, спричинені дорожнім рухом, а також шумове забруднення (наприклад, дозволяють кататися на байку з самого ранку, не пробуджуючи околиць).