Основні критерії вибору онлайн обмінника електронних грошей

Люди, що працюють з популярними електронними валютами, знають, як часом важливим є надійний їх обмін з однієї платіжної системи в іншу з наступним виводом на банківську карту.

Проблеми з обміном і виводом валюти часто підстерігають власників нових інтернет-магазини і фрілансерів-початківців, які ще не настільки обізнані і знайомі з реаліями електронного валютного ринку. Природно, вони намагаються знайти будь-який обмінник, який би повною мірою задовольняв їх запитам і виробляв обмін за вигідним для них курсом.

У цьому контексті хотілося б звернути увагу на обмінник електронних грошей, який здійснюється сервісом obmenat.com. Тут завжди широкий вибір варіантів обміну грошей онлайн і виведення коштів на банківські картки любих платіжних систем. Курс більш ніж прийнятний. Примітно, що тут завжди є солідний резерв обміну і виведення, що виключає варіанти з очікуванням і тяганиною.

Однак при виборі обмінника не завжди знаходиться ідеальне рішення, особливо, якщо врахувати, що не всі обмінники чесні і сумлінні зі своїми клієнтами.

Як же правильно вибирати обмінник електронних валют, щоб здійснювати операції з обміну і виведення коштів з максимальною вигодою для себе і мінімальними процентними втратами? Спробуємо розповісти про декілька основних критеріїв вибору.

«Вік» обмінника

Тут все просто! Чим довше розглянутий вами обмінник працює на просторах інтернету, тим він буде більш надійним при проведенні операцій з вашими засобами.

Атестат продавця, TL і BL

Ні для кого не секрет, що WebMoney є однією з найпопулярніших валют на ринку країн Східної Європи. І відбувається це не тільки завдяки оперативності та простоті операцій в цій платіжній системі, але ще і завдяки різним ступеням і рівнями градації користувачів по їхніх гаманцях. А тому, чим вище за своїм рівнем атестат обмінника, а також рівні TL і BL, що позначають критерії кредитного довіри і довіри при проведенні операцій, тим більше ймовірності в тому, що ваш обмінник не тільки сумліний по відношенню до клієнтів, але і працездатний, принаймні, щодо системи WebMoney.

Швидкість обміну

Різні ресурси обробляють заявки за різний час. Чекати закінчення обміну і нарахування коштів на обраний гаманець кілька годин ніхто не захоче. Тому обмінники змагаються між собою, заявляючи все більш високу швидкість обміну. Дійсно, в деяких випадках достатньо кількох хвилин очікування, і в вашому гаманці з'явиться потрібна сума.
Не варто панікувати, якщо обмінна операція затримується. Це не завжди вина обмінника. Можливо, що затримка викликана нестабільністю кріптовалютной мережі в певний момент часу. Це характерно для нових криптовалюта, що тільки почали розвиватися.

Багатоваріантність обміну і виведення

Чим більше у обмінника варіантів обміну і виведення коштів, тим краще. Що тут мається на увазі? Бувають обмінники одноденки, які здійснюють обмін тільки в рамках однієї або двох платіжних систем і здійснюють висновок на банківську карту одного банку. Тут майбутньому клієнтові такого обмінника варто задуматися над тим, а чи варто працювати з ним. Більшу довіру викликають сервіси, які працюють з максимальною кількістю і банків, і платіжних систем, включаючи популярні на Заході.

Відкритість сервісу

Це найпростіший критерій! Якщо обмінник щось приховує в плані інформації про себе або ж, скажімо, намагається накрутити про себе позитивні відгуки на різного роду моніторингах або соціальних мережах, то тут однозначна порада - тримайтеся від нього якомога подалі, оскільки такі дії сервісу незмінно приховують підступ і шахрайство.