Як приготувати ідеальний смузі?

Літо — не лише пора яскравого сонця, духмяної зелені та запашних квітів. Це час, коли можна сповна насолодитися солодкими спілими фруктами та різноманітними овочами.

Літо — ідеальна нагода для того щоб готувати такі корисні та смачні смузі, які містять надзвичайно велику кількість вітамінів. Щоб приготувати цей соковитий та корисний коктейль в домашніх умовах потрібно зовсім небагато: улюблені фрукти, блендер для смузі, ну і звичайно ж гарний настрій та трохи фантазії! У кожного звісно свій рецепт ідеального смузі. Але деякі універсальні поради допоможуть вдосконалити будь-який рецепт. Як це можна зробити? Про це поговоримо в статті.

Чому смузі сьогодні такий популярний?

Той, хто хоча б раз в житті пробував цей дивовижний напій, вже більше не зможе від нього відмовитися. Не дарма смузі сьогодні пропонують практично у всіх кафе, рестораціях та барах. Попит на такий десерт великий як влітку, так і в інші пори року. В чому ж секрет такої популярності?

По-перше смузі це дійсно дуже смачно. Більшість рецептів включають в себе багато різних складників, які створюють неперевершений смак якщо їх поєднати правильно. По-друге, смузі – це надзвичайно корисно, адже в процесі його приготування використовують натуральні соки, фрукти, овочі, горіхи, клітковину. Додаючи до свого щоденного раціону порцію такого корисного напою, ви будете отримувати необхідну кількість вітамінів. По-третє напій є досить доступним. Якщо готуєте смузі в домашніх умовах, можете використати для цього будь-які фрукти та овочі з тих, що є під рукою.

Чи існує рецепт ідеального смузі?

В основі приготування будь-якого смузі лежить якийсь молочний продукт. Обирайте те що вам смакує найбільше. Це може бути молоко, кефір, або йогурт. Щоб смузі був ще смачнішим рекомендуємо додавати до нього морозиво. Якщо така консистенція здається вам надто густою – розбавляйте її водою, а ще краще натуральним соком.

Готуйте смузі поєднуючи між собою різні види фруктів, овочів та зелені та змішуйте інгрідієнти за допомогою блендера. Дехто любить додавати до цього десерту горіхи, вівсяні пластівці, або клітковину. Не зіпсують напій кілька кубиків льоду. Не бійтесь експериментувати, міксуйте. Кожного разу ви будете мати новий смак та нові враження. І врешті-решт зможете створити свій ідеальний десерт, який стане родзинкою на вашій кухні.