Вивід webmoney на карту Приват: шукаємо надійний обмінник

Онлайн обмінники - це сайти для швидкого обміну електронних валют, включаючи вивід на банківські пластикові картки.

Атрибути перевіреного сервісу

Досить часто користувачам потрібно здійснити webmoney вивід на карту Приватбанка, такий напрямок обміну присутній на багатьох майданчиках, але вони стягують при цьому різні комісії. Тому при виборі онлайн обмінника враховують поточний курс валют, розмір комісійного збору. Бажано віддавати перевагу веб-сайтам з хорошими відгуками на незалежних проектах, з тривалою історією діяльності (не менше 12 місяців), цілодобовою службою підтримки.

Більшість подібних веб-сервісів працюють в автоматичному режимі, але є і різновиди, де заявки обробляються вручну менеджером - це займає до декількох годин.

Добрими ознаками вважаються:

  • широкий асортимент послуг, у тому числі операції з криптовалютами;
  • атестати систем інтернет-розрахунків, як TL, BL Вебмані;
  • участь у відомих моніторингах - BestChange ExchangeSumo, КурсЕксперт тощо.

Зручність і безпека

Іноді вивід Вебмані-Приват24 вимагає попередньої реєстрації на обміннику, що дозволяє відстежувати транзакції, отримувати пільги постійним клієнтам. Щоб все пройшло без проблем електронні гаманці прив'язують до картки на веб-представництві Webmoney, жителі України при цьому змінюють IP-адреса.

Солідні обмінники, де просто поміняти WMZ на Приват не приховують інформацію про себе, контактні дані. Нерідко дають бонуси за обмін, розробляють партнерську програму (знижки і винагороду за запрошення друзів). В адресному рядку зліва на їх ресурсі стоїть знак «замку», що підтверджує безпечне з'єднання зі сторінками, на яких є ряд розділів: «Новини», «FAQ (Питання та відповіді)», «Умови конфіденційності». У різних онлайн обмінниках вони відрізняються.

Як уникнути неприємностей?

Переводити Webmoney на карту Приватбанку, як і інші електронні грошові одиниці нескладно без будь-яких документів. Якщо в обмінниках запитують скан-копії особистих паперів, пін-коди карти, то це привід насторожитися. Зазвичай вказують лише e-mail, номер телефону, платіжні реквізити та своє ім'я.

На хорошому обміннику неважко зрозуміти, як вивести долари з Вебмані на карту Приватбанку, значить, інтерфейс такого веб-ресурсу - теж значимий критерій відбору обмінного пункту онлайн.