Популярні моделі навушників та зовнішніх жорстких дисків

Слухати музику набагато зручніше за допомогою якісних навушників, до яких належить продукція від Apple. Виробник пропонує покупцеві моделі, які підключаються за допомогою дротів і без, відрізняються вартістю і функціями.

Найчастіше покупці віддають перевагу навушникам AirPods, які мають мінімалістичний дизайн, характеризуються комфортною посадкою і відмінним звучанням. Інтернет-магазин пропонує своїм клієнтам придбати навушники apple, та багато іншої продукції.

Функціональність навушників Apple

Провідна гарнітура Епл, виконана у вигляді вкладишів, є максимально зручною для більшості меломанів. Навушники не випадають з вуха, при цьому не тиснуть на вушну раковину. Оригінальні навушники Apple також можуть похвалитися комфортною посадкою - в них можна бігати, тренуватися в залі, стрибати, і вони не спадуть.

Звучить гарнітура однаково якісно, потужно і чітко. Ви можете насолоджуватися улюбленим саундом, де б не знаходилися - на прогулянці в парку або на тренуванні в залі. Захист від води передбачений лише в новій моделі — AirPods Pro.

Моделі навушників

У інтернет-магазині можна придбати такі навушники Apple:

1. EarPods — провідні з удосконаленою конструкцією, мікрофоном і пультом управління. Гарнітура має сіточку-динамік, комфортно сидить в вухах.

2. AirPods — Bluetooth-навушники, поставляються в невеликому кейсі. Це True Wireless, вона є найдорожчою, але вартість повністю виправдана вищою якістю звучання та функціоналом пристрою.

3. AirPods 2 — блютуз-навушники, що працюють на новому чіпі Н1, завдяки якому покращилися автономність, швидкість підключення та синхронізація з джерелом музики.

4. AirPods Pro — гарнітура останнього покоління з захистом від води IPX4, активним шумозаглушенням, оновленим дизайном, поліпшеною посадкою, адаптивним еквалайзером і прозорим режимом.

На оригінальні навушники Apple ціна досить висока, але вона повністю виправдовує можливості і функції пристрою.

Зовнішній жорсткий диск

Зовнішній жорсткий HDD диск 1 терабайт — аналогічний вбудованому в ПК вінчестера, різниця лише в тому, що його не потрібно вбудовувати в комп'ютер, а можна просто під'єднати через USB-роз'єм. Зовнішній жорсткий диск 1tb — це класичний диск, який стане відмінним варіантом для тривалого зберігання великих обсягів даних. Такі диски коштують дешевше SSD-накопичувачів, але не так швидко передають інформацію.