Як правильно вибрати холодильник

Асортимент побутових приладів, який є на сьогоднішній день дуже великий. Покупцеві, який вперше зіткнувся з потребою у виборі холодильника, легко може розгубитися, скільки варіантів безліч. Перед тим, як зважуватися на якусь конкретну покупку, необхідно вивчити якомога більше інформації щоб знати, який саме пристрій вам підійде. 

Щоб обрати підходящий варіант, в першу чергу треба визначитися з габаритами приладу, щоб він не захаращував простір, при цьому був функціональним і вміщував все, що вам необхідно. За посиланням https://comfy.ua/refrigerator/brand__samsung/ можна знайти потрібний прилад, який буде в повному обсязі закривати потреби будь-якого споживача.

В залежності від того, скільки запасів планується зберігати в холодильнику, потрібно звертати увагу на його розмір. Якщо в домі проживає велика родина, то відповідно, їжі зберігатися буде багато. 

Для 1-2 людей цілком підійде невеликих розмірів холодильник з однією камерою, в якій можна помістити всі необхідні продукти. Слід також звертати увагу на наявність додаткових кошиків для фруктів та овочів. В комплекті мають також бути додаткові полиці на той випадок, якщо якась буде пошкоджена.

Важливу роль відіграє морозильна камера. Знову таки, який розмір її має бути, залежить від того, скільки людей користується холодильником, та яка кількість заморожених продуктів буде зберігатися. Вона може бути розміщена зверху або знизу, тому кожен користувач має можливість вибрати підходящий для себе варіант. Температуру в морозилці можна виставляти в залежності від ступеня заморожування. 

Сучасні моделі виробляють холодильники зі так званими “свіжими зонами”, де підтримується нульова температура. Це відділення підходить для того, щоб зберігати продукти охолодженими, але без глибокого заморожування. За таких умов м’ясні продукти, овочі та зелень будуть зберігатися в 3 рази довше, ніж на полиці в холодильнику, не втрачаючи корисних речовин. 

Типи систем охолодження

Для відведення тепла від тепла, необхідно виконати конкретну роботу. На практиці існує декілька типів холодильників, в залежності від їх здатності до охолодження.

  • компресорна система (більшість холодильників виготовлено саме на такій системі);

  • безкомпресорна система — абсорбційна або термоелектрична.

Холодильник — прилад, який відіграє важливу роль в кожному домі. Тому, до його вибору необхідно підійти з відповідальність, враховуючи всі потреби користувача.