Користь орбітрека для схуднення

Зайва вага - це справжній бич ХХI століття! Малорухливий спосіб життя, нездорова їжа, а також ряд інших факторів, характерних саме для сучасного життя, призводять до того, що проблема боротьби із зайвою вагою виходить на перший план, поряд з такими життєво важливими питаннями, як, наприклад, екологія.

Вивчаючи відгуки користувачів, фітнес-інструкторів, тренерів і численних рейтингів можна зробити висновок, що орбітрек для схуднення допомагає ефективно скинути зайву вагу, підкачати м'язи, зміцнити серцево-судинну систему людини.

Часто його називають еліптичним тренажером. Він об'єднує кілька пристроїв: стаціонарний велосипед, степпер, бігову доріжку. Багатьох цікавить питання орбитреки цена, так ось, на zhelezzo.ua, їх можна замовити по найкращій вартості.

Втім ціновий критерій відходить на другорядний план з огляду на ту користь, яку приносить цей чудо-тренажер! Все тіло приводиться в рух. Активно працюють м'язи рук, ніг, спини, живота, усуваються застійні явища в суглобах.

Застосовуєте ви орбитрек для схуднення ніг, або займаєтеся на ньому для скидання зайвих калорій, ваші тренування будуть набагато ефективнішими, якщо знати, як підготуватися до них і як організувати їх правильно.

Як правильно займатися на орбітреку, щоб схуднути

Люди, які використовують заняття на орбітреку для схуднення, відзначають помітне поліпшення загального стану. Додатковою перевагою тренажера є його невеликий розмір, який дозволяє використовувати це обладнання в домашніх умовах. Ідеальне пристрій для тих, кому соромно займатися в тренажерному залі, або для кого така послуга недоступна через віддаленість або брак часу.

Перш ніж приступити до занять, вам потрібно дотримуватися кількох основних рекомендацій:

  • Тренуйтеся регулярно. Три рази в тиждень по 30-60 хвилин - для початку. Потім - займатися щодня.
  • Чи можна схуднути на орбітрек, якщо не дотримуватися правильного раціону харчування? Навряд чи. Навіть якщо ми займаємося, але в той же час їмо більше, втрата ваги не спрацює. Тому, обговоріть зі своїм дієтологом раціон харчування, дотримуйтеся рекомендацій. Пийте не менше 2 літрів води на добу.
  • Сильна воля, прагнення до мети. Без цього тренування на орбітреку для схуднення не дасть результатів.
  • Тренування повинні проводитися систематично. Інтенсивна навантаження протягом тижня, потім місяць перерви не принесе бажаного результату.
  • Ефективне схуднення на кардіотренажері - це довготривалий процес. Перших результатів, в залежності від надмірної ваги, доводиться чекати до декількох місяців.
  • Не худніть занадто швидко, це шкідливо для серцево-судинної системи.
  • Слід розуміти, що схуднення на орбітреку непомітно, якщо до і після занять ви не будете фіксувати обхват талії. Вага не падає швидко, так як маса м'язів збільшується, а м'язи важче жиру. Вага може стояти на місці, але в талії будуть йти сантиметри.

Дотримуючись приведених вище правила, ви обов'язково втратите зайві кілограми, придбаєте стрункість, чудовий підтягнутий вигляд!