Особливості сучасної бізнес-авіації

Майже всім бізнесменам час від часу доводиться стикатися з необхідністю проведення термінових переговорів або непередбачених поїздок. У таких справах принципово важливо дотримуватися графіка.

Рішення даної проблеми можна істотно полегшити шляхом замовлення літака на сайті https://www.jetsettravelclub.com/biznesaviatsiya/. Менеджери компанії JetSet Travel Club підберуть найоптимальніший тип літака, маршрут з урахуванням всіх особливостей подорожі і побажань клієнта, забезпечуть найвищої якості сервіс і безпеку на борту, організують супровід в аеропорту, трансфер.

Сучасна бізнес-авіація забезпечує можливість скористатися наступними перевагами:

  • Замовлення чартеру передбачає підготовку спеціальної програми обслуговування. Клієнт може вказати свої вимоги до персоналу, побажання до меню та ін. Авіакомпанії намагаються враховувати всі деталі.
  • Замовлення літака дозволяє заощадити свій час, використавши його для вирішення нагальних ділових питань. Політ на авіатаксі передбачає прискорене проходження процедури реєстрації та митного контролю.
  • Замовлення чартеру гарантує повну безпеку. Кожне повітряне судно проходить технологічний контроль, в ході якого проводиться оцінка експлуатаційних характеристик і комфортності авіалайнерів.
  • Всі VIP-чартери в даний час оснащуються за останнім словом техніки. Клієнти мають можливість проводити на борту повітряного судна переговори в зручних конференц-залах, де є вся необхідна апаратура: відео-, аудіосистеми і т. п.
  • Оренда повітряного судна дає можливість самостійно визначати маршрут. При замовленні приватного літака затримки авіарейсів повністю виключаються. Послуги бізнес-авіації базуються на неухильному дотриманні графіка.

Розвиток ділової авіації в даний час відбувається прискореними темпами. Замовлення повітряного судна в приватному порядку - оптимальний варіант для тих, хто часто буває у відрядженнях, регулярно бере участь в міжнародних переговорах і багато подорожує.

Аеротаксі в даний час надає свободу переміщень, забезпечуючи мобільність і зручність в будь-яких умовах. Оренда повітряного судна стала можливою за рахунок створення принципово нового сервісу.

Бізнес-авіація ґрунтується на індивідуальному підході. Менеджери, диспетчери та інші фахівці пропонують кожного клієнта скласти найкращий для нього графік і визначити оптимальний маршрут. Нерідко бізнесмени потребують конфіденційному замовленні чартеру. Компанії, які надають послуги VIP-авіації, гарантують, що відомості про замовника не стануть доступними для третіх осіб.