Поліфункціональний район RYBALSKY: чому варто інвестувати в нерухомість

Якщо ви запланували купівлю квартири неподалік від центру Києва, зверніть увагу на мультифункціональний район RYBALSKY.

Об'єкт розташований на березі Дніпра, за десять хвилин на автомобілі від головної вулиці Києва — Хрещатика.

RYBALSKY: ключові факти

  • Автори проєкту — компанії SAGA Development і Perfect Group. Восени 2019 року в експлуатацію було введено будинки №3 та №9.

  • Планується зведення дев'яти будинків-кварталів із закритими внутрішніми дворами. Під кожним кварталом буде облаштовано дворівневий підземний паркінг з системою park sharing. Завдяки цьому власник паркомісця зможе здавати його в оренду, вирушаючи у тривале відрядження або подорож.

  • На території житлового комплексу РИБАЛЬСЬКИЙ заплановано місця для відпочинку та активного дозвілля, зони для занять спортом і проведення івентів, торгові приміщення й освітні установи. Вже облаштовано пішохідний бульвар з парком, центральною площею та workout-простором.

  • Резиденти мають змогу користуватися спеціальним мобільним застосунком SFERA. На етапі будівництва об'єкта з його допомогою можна записуватися на перегляд квартири та дізнаватися актуальні новини, а після введення в експлуатацію — стежити за показаннями лічильників, оплачувати рахунки за комунальні послуги, під'єднуватися до камер відеоспостереження, що встановлені в місцях загального користування.

Пропозиції від забудовників

У RYBALSKY на продаж виставлено 1-, 2-, 3- і 4-кімнатні квартири.

Однокімнатні квартири. Площа — 40,45–86,86 кв. м. Базовими плануваннями передбачено простору житлову кімнату, де можна облаштувати зони для сну, роботи та релаксу. На кухні є місце для кухонного гарнітура та високої стійки, яка виконуватиме функцію обіднього столу. На балконі / лоджії / терасі є можливість спланувати лаунж у французькому чи скандинавському стилі.

Двокімнатні квартири. Площа варіюється від 45,13 до 120,92 кв. м. В одній з кімнат раціонально облаштувати спальню, а в другій — дитячу, кабінет з бібліотекою або домашній кінотеатр. На кухні вдасться розмістити кухонний острів, а на лоджії — організувати місце для літніх сніданків.

Трикімнатні квартири. Площа становить 68,31–149,46 кв. м. Простору вдосталь для спальні, дитячої кімнати та домашнього офісу. На терасі / балконі можна створити затишну зону для відпочинку з плетеними меблями та живими рослинами.

Чотирикімнатні квартири. Площа варіюється від 94,86 до 171,91 кв. м. Тут буде максимально комфортно великій сім'ї. Є можливість спланувати особистий простір для кожного.

Щоб дізнатися ціни на квартири в RYBALSKY та умови їх придбання, звертайтеся до відділу продажів.