Автоматизація ресторанного бізнесу за допомогою POS системи Poster

Ви власник ресторану, кафе або бару, або, може бути, просто подумує зайнятися ресторанним бізнесом? Ви хочете, щоб ваш заклад працював по сучасним принципам, але все ще сумніваєтеся в необхідності витрачати гроші на програму для його автоматизації?

В непростих умовах жорсткої конкуренції процвітання ресторанного бізнесу забезпечують сучасні інновації, і якщо колись було достатньо ретельно вести записи в зошиті, то сьогодні така методика абсолютно неприйнятна. Впровадження автоматизації - необхідний захід для ведення такого бізнесу.

Використання в ресторанах POS системи Poster, яка детально описується по посиланню, повністю доцільне, адже будь-якому рестораторові захочеться спростити керування своїм закладом, контролювати всі процеси.

Завдання, що вирішуються за допомогою програми Poster

Автоматизувавши свій ресторан з використанням цієї програми, ви одноразово позбавите себе від виникнення безлічі проблем, пов'язаних з управлінням персоналом, витратами.

Облік витрат і доходів, у вашому закладі

Власник, або адміністратор, буде мати можливість дуже наочно оцінити результативність роботи ресторану, кафе, або бару. Вся інформація представлена ​​в зрозумілому та доступному вигляді. У меню програми, з адміністративним доступом, ви зможете:

  • контролювати кількість і номенклатуру наявних на складі продуктів і товарів;
  • проводити автоматичне списання напоїв і продуктів витрачених на приготування страв;
  • отримувати дані про приготованих і реалізованих стравах;
  • складати і змінювати меню. Ця функція надзвичайно важлива, так як дає можливість адміністратору або власнику вносити всі необхідні поточні коригування, так би мовити, «на льоту»;
  • отримувати точні дані щодо руху товарів в вашому закладі (враховувати інгредієнти в калькуляції страв)

Вірно використовуючи ці можливості програмного забезпечення для автоматизації обліку в ресторані ви зможете створити в належному вам закладі атмосферу найбільшого сприяння до збільшення його прибутковості. Крім того, отримаєте чудову можливість контролювати роботу ваших співробітників.

Контроль за роботою персоналу

Погодьтеся, дуже важлива можливість. Природно, ми далекі від думки, що крадуть всі, але, контроль за роботою тих же офіціантів все ж таки необхідний. Власник не повинен втрачати дохід через недбальство того, чи іншого працівника. До того ж, в даному програмному продукті відмінно реалізована можливість порівнювати результативність роботи кожного співробітника (офіціанта) окремо. Ви зможете зробити висновки виходячи з результатів, в тому числі і організаційні.

Розмежування доступу до розділів програми

Завдяки цій функції, кожен співробітник вашого закладу буде зарахований в певну категорію користувачів. Це дозволить додатково убезпечити власника закладу від фінансових втрат.

Доступ до управлінських функцій буде тільки у власника, або адміністратора, всі інші співробітники матимуть можливість редагувати і використовувати тільки доступні їм розділи. Наприклад, у офіціантів доступ до можливостей програми буде обмежений тільки прийомом замовлень і відправкою їх на кухню, можливість редагування чеків, або їх анулювання, буде тільки у керуючого персоналу.

Таким чином ви зможете забезпечити режим найбільшого сприяння до отримання прибутку вашим закладом, а також, зможете контролювати видачу чеків відвідувачам. Дана можливість зведе нанівець можливість внесення змін в чек передається гостям вашого ресторану офіціантами.

Можливість відстежувати популярність тієї, чи іншої страви

Ви зможете реально оцінити прибутковість кожної окремої страви, а також, вносити відповідні коригування в меню, при необхідності. Наприклад, якась із представлених в меню вашого закладу страва не користується достатнім попитом, в цьому випадку ви зможете змінити її, або замінити іншою стравоюм. 

Вам більше не доведеться вручну перераховувати наявні на складі продукти, вичерпна інформація доступна в меню програми. З таким програмним забезпеченням всі проблеми з управлінським обліком в ресторані, барі, або кафе підуть в минуле. Виявивши недостатню наявність будь-якого з продуктів на складі, ви зможете негайно замовити їх доставку.

Покращення якості обслуговування відвідувачів закладу

Тут програма автоматизації ресторану Poster, вище всяких похвал, і виправдовує вкладені кошти цілком і повністю, більше не буде безцільного метання офіціантів між столиками і кухнею.

Тобто, використовуючи даний програмний комплект, ви, як власник підприємства громадського харчування, зможете регулювати час, що витрачається вашим персоналом на обговорення замовлень, зроблених відвідувачами, а також, усуньте можливість непорозуміння нюансів замовлення.