7 секретів краси з Кореї

Корейські ритуали краси вважаються одними з найбільш вишуканих у світі. У країні «ранкової свіжості» догляд за шкірою і збереження її природної краси зведені в справжній культ. Тільки уявіть: корейська жінка присвячує догляду за шкірою годину-півтора, і робить вона це щоранку і щовечора!

Сьогодні корейська косметика займає одне з лідируючих місць на б'юті-ринку. Що такого в корейської косметиці і чому вона так популярна? Які секрети знають кореянки і чому нам варто взяти з них приклад?

Корейські б'юті-продукти вже не перший рік викликають захоплення у дівчат по всьому світу. Корея подарувала нам BB-креми, тканинні маски і кушон. А інтернет-магазин https://onfire.com.ua/ пропонує оргиінальні шампуні, кондиціонери, маски, сиворотки і інші чудові корейські засоби для догляду, які зроблять ваше обличчя молодшим, здоровішим, і привабливішим.  

Які ж основні секрети краси корейських жінок?

Запобігайте можливим проблемам і не бійтеся боротися з існуючими

Власниці світлої бездоганної шкіри, корейські жінки схильні до пігментації, тому вони ніколи не виходять з дому без сонцезахисного крему. Вони намагаються уникати прямих сонячних променів і носять капелюхи, парасольки і рукавички, коли це необхідно.

Сяйво - головний критерій краси і здоров'я шкіри для кореянок. Щоб добитися потрібного ефекту, нарівні з традиційними засобами вони використовують екстракти рису, вітамін С і лакрицю, а для боротьби з впертими пігментними плямами вдаються до лазерної косметології.

Щоб швидко і безболісно позбутися від прищиків і запалень, кореянки використовують спеціальні патчі.

Не просто очищення, а потрійне очищення!

Очищення грає головну роль в щоденному догляді, тому що допомагає позбутися від надлишків жиру, бруду і бактерій на шкірі. Саме вони призводять до передчасного старіння, нездорового кольору обличчя і запалень.

Що означає потрійне умивання? Спочатку протріть шкіру очищуючими серветками, щоб м'яко видалити загрубілі частинки шкіри, особливо навколо очей і на шиї. Потім нанесіть на шкіру очищаючу олія, щоб позбутися від надлишків жиру. Після цього використовуйте пінку для вмивання, щоб видалити бруд з поверхні особи.

На даний момент кореянки схиблені на пудрових очищувальних засобах. Їх зручно носити з собою, можна не боятися пролити або потрапити під обмеження провезення рідин в аеропорту.

Активне зволоження для сяйва шкіри

Використовуйте спреї, тканинні маски і будь-які зволожуючі засоби, щоб домогтися здорового сяйва шкіри. Багато корейських марок додають в креми і праймери екстракт перлів, який згладжує недосконалості і м'яко розсіює світло, роблячи шкіру сяючою. Якщо у вас суха шкіра, спробуйте змішати олію для обличчя або сироватку з тональним кремом.

Багатошаровий догляд

Кореянки не обмежують свою б'юті-рутину засобом для вмивання і зволожуючим кремом. Вони охоче використовують тоніки, есенції, спреї і патчі.

«Забивати» крем в шкіру

Не розмазуйте крем по обличчю, натомість м'яко нанесіть його рухами подушечками пальців. Цей більш делікатний спосіб забезпечить краще вбирання і, крім того, створить відчуття особливого ритуалу.

Не бійтеся незвичайних інгредієнтів в складі

Серед популярних корейських засобів - есенції, до складу яких входить муцин равликів (глікопротеїн з слизу молюска). Він прекрасно справляється з будь-яким роздратуванням і відмінно зволожує шкіру. Крім того, протеїни в складі слизу мають антивікові властивості і допоможуть впоратися з ушкодженнями після впливу сонця.

Закріпіть результат макіяжем

Сяюча шкіра кореянок - результат не тільки догляду, а й макіяжу. Почніть з праймера для сяйва, потім нанесіть тональний або BB-крем. Вибирайте легкі засоби, так шкіра буде виглядати природно. Додайте світла за допомогою рідкого хайлайтера - нанесіть трохи на повіки і щоки. Не обов'язково використовувати корейські засоби, виберіть свій улюблений.