Що таке розпив духів у парфюмерії і які його переваги

Елітні нішеві аромати давно встигли стати символом витонченості і витонченості, атрибутом, що дозволяє підкреслити статус і достаток. Відрізняються вони не тільки неперевершеною якістю, але і високою ціною, тому доступні далеко не всім жінкам.

Але що ж робити, якщо можливості придбати люксовий товар немає, а користуватися продукцією з мас-маркету не хочеться? Для подібних ситуацій були придуманий розпив і парфюмерія отливанти, які пропонує інтернет-магазин 1001aromat.com.ua, тут ви знайдете тільки оригінальну парфюмерію відомих брендів за найкращою в Україні ціною.  

Розпив духів: що це і навіщо?

Як би не дивно звучало поняття «розпив духів» для необізнаного вуха, ніякого розпивання рідини в гастрономічному сенсі в даному випадку не відбувається. Розпив парфумерії - це спільна покупка одного аромату декількома людьми, які потім просто-напросто ділять покупку і користуються нею в своє задоволення. Куплені духи розподіляються по маленький флакончик з розпилювачем (атомайзери), після чого всі учасники розпиву отримують по атомайзеру бажаного обсягу.

Оригінальний флакон залишається у організатора або передається будь-кому з учасників (зазвичай тому, хто взяв найбільшу кількість аромату).

Розпив може проводитися в таких варіантах:

1. Флакон розпивного аромату вже був куплений організатором і знаходиться у нього на руках. При участі в такому розпиві відливант (оригінальний аромат в атомайзері) не доводиться довго чекати - учаснику достатньо оплатити необхідний обсяг, який відразу ж йому надсилається або передається особисто.

2. Флакон розпивного аромату ще не куплений (так званий «поточний розпив»). В такому випадку в умовах повинні бути прописані такі важливі моменти:

  • коли буде здійснюватися купівля флакона (після бронювання певної кількості або всіх вільних мілілітрів аромату, при настанні певної дати);
  • коли необхідно вносити оплату (до покупки оригінального флакона або після отримання його на руки організатором).

Участь в поточному розпиві має на увазі готовність чекати покупки досить тривалий час.

3. Розпив, на якому виставлені надоївші організатору аромати. В такому випадку розпив може призначити за 1 мл будь-яку вподобану ціну і участь в розпиві може виявитися не таким вигідним, як це здавалося спочатку. В такому випадку добросовісний організатор завжди звітує про суму, яка була сплачена за даний парфум.

Що дає участь в розпиві

  • Відпадає необхідність купувати відразу великий флакон незнайомих духів. Невелика кількість аромату дозволяє в повній мірі оцінити стійкість парфумів, особливості його розкриття на шкірі і вирішити, чи підходить Вам цей аромат.
  • Розпив парфумерії дозволяє спробувати якомога більшу кількість різних (в тому числі рідкісних і дорогих) парфумів, витративши на це відносно невеликі гроші. Адже чим більший обсяг парфуму купується для розпиву, тим дешевше обійдеться вам 1 мл духів (одні і ті ж парфуми у флаконах об'ємом 30, 50 і 100 мл коштують по-різному).
  • Розпив парфумерії - відмінний спосіб придбати хороші дорогі парфуми для особливих випадків, які використовуються досить рідко. Аромат у великому флаконі з часом може змінитися далеко не в кращу сторону, тому практичніше і дешевше купити 5-10 мл такого «особливого» парфуму.
  • Участь в покупках парфумерії вскладчину - це можливість знайти однодумців і приємно провести час в бесідах (реальних або віртуальних) про улюблених парфумах і випускають їх брендах.
  • Ну і, нарешті, варто пам'ятати, що аромати мають властивість набридати, тому буває дуже прикро, коли дві третини великого флакона обридлих парфумів будуть кожен раз нагадувати про марно витрачені гроші. Набагато простіше і дешевше взяти відливант і насолоджуватися ним по повній програмі.