Китайські мінітрактори - ідеальне поєднання надійності, функціональності і доступної ціни

Сьогодні, коли властива всім нам недовіра ще з радянських часів до всіх китайських товарів потроху відходить (благо з'являються на ринку більш-менш якісні виробники, в тому числі і в транспортному секторі), багато фермерів в замислюються: чи варто купувати китайський трактор?

Попит на китайські трактори в світі досить великий. Оцінили переваги китайської сільгосптехніки і вітчизняні фермери, і зараз по посиланню Minitraktor ви зможете замовити на вигідних умовах трактори Foton Lovol, Dongfgen, Xingtai, Solis Tractors, і інших відомих китайських виробників.

Переваги китайської сільгосптехніки

У чому ж причина такого стрімкого зростання популярності мінітракторів з Піднебесної? Пояснити цей факт можна відразу декількома причинами:

  • Висока потужність і продуктивність. Незважаючи на економну витрату пального, китайські трактори мають досить високу потужність і продуктивність.
  • Високотехнологічність і легкість в управлінні. Так-так, як би це не звучало дивним і не різало слух нашої людини - китайські трактори - це високотехнологічна сільгосптехніка, що випускається за найвищими міжнародними стандартами. Причиною тому служить величезний досвід виробництва (багато китайських компаній-виробників тракторної техніки були засновані в 50-х роках минулого століття і встигли навчитися робити якісну техніку). Незважаючи на присутність високих технологій у виробництві, дана техніка добре адаптована під споживача і досить легка в управлінні.
  • Низька ціна. Це, безсумнівно, вирішальний для більшості фактор. Ніхто ж не буде сперечатися, що за даним показником з китайськими тракторами не може конкурувати жоден європейський або заокеанський виробник.

На сьогоднішній день компаній, що виробляють сільгосптехніку в Китаї досить багато. Однак, у нас представлені трактори лише деяких китайських брендів. Давайте розглянемо якості китайських тракторів на прикладі двох марок.

Dongfgen

Dongfeng - одна з найбільших компаній в автомобілебудівній галузі Китаю, заснована в 1969 році. Дана компанія за роки свого існування встигла освоїти виробництво практично всіх видів транспорту. Потужності підприємства дозволяють проводити всі технологічні етапи виробництва: починаючи зі штампування металу і зварювання до фарбування і тестування.

Трактори Dongfeng призначені для робіт на вологих і сухих полях. Вся модельна лінійка тракторів Dongfeng оснащена 3-циліндровим дизельним двигуном великої потужності, низькою вібрацією і невисоким рівнем шуму. Особливу увагу конструктори компанії приділили комфортабельному управлінню трактором.

Діапазон робіт тракторів Dongfeng практично не обмежений і включає в себе майже всі види сільськогосподарської робіт: боронування, оранка, сівба, культивація, посадка і прибирання картоплі, сінокіс, транспортування і багато іншого.

Спеціалізація даних тракторів - дрібні і середні господарства.

Xingtai

Сінтайский тракторний завод пропонує свою альтернативу, також популярну у наших фермерів. Тут вирішальним фактором служить легкість в обслуговуванні і доступність запчастин.

Мінітрактор Xingtai - незамінний помічник для всіх власників підсобних господарств. Він відрізняється невеликими габаритами, але при цьому здатний на багато що. Цих параметрів досить як для невеликих угідь, в яких він буде вільно лавірувати, не зачіпаючи непотрібних предметів, так і для роботи на великому просторі - зорати землю з нерівностями і камінням для нього не складе труднощів. Його вузька колія легко піде шляхом через теплицю або вільно вміститься в вузькому проїзді.