На відпочинок до Коблево!

Під час виснажливих робочих буднів багатьох рятують думки про відпустку. Уже почали планувати, куди підете відпочивати, коли потеплішає? Звичайн, перше, що приходить на думку - це Єгипет, чи Туреччина. Втім, не варто нехтувати вітчизняними курортами. В Україні теж чимало місць, де можна чудово провести час. При цьому ви заощадите і не будете витрачати сили на оформлення документів.

Відмінний варіант - чорноморське містечко Коблево, а тут можна знайти бюджетні, але досить пристойні варіанти житла в кращих місцевих пансіонатах, готелях, базах відпочинку.

Це досить мальовниче місце з протяжною семикілометровою береговою зоною. Пляж широкий, чистий, наповнений дрібним піском. 

Положення Коблево дуже вдале. Поруч з ним знаходяться Одеса і Миколаїв. Ви зможете вибиратися в ці міста для прогулянок. Також з Коблево пропонують екскурсії до Кишенева, Херсона, на острів Березань, в Асканію-Нову, Білгород-Дністровський.

Недалеко від містечка знаходиться досить цікава природна памятка - Тилигульський лиман (ці унікальні водно-болотисті угіддя ще називають пташиним царством), який вважається найбільш екологічно чистою водоймою Південно-Західного Причорномор'я і славиться сірководневими лікувальними грязями і мальовничими парками.

Коблево відмінно підходить для сімейного відпочинку. Особливо, якщо ви плануєте побувати тут в липні або серпні. У цей період море прогрівається до 27 ° C. Спуски до моря пологі, пляжі облаштовані та безпечні. У місті є багато дитячих майданчиків. До того ж ви зможете відправитися всією сім'єю в дельфінарій або парк розваг. Нудьгувати тут вам точно не доведеться! Відпочити від вражень можна в одному з місцевих затишних кафе. Ну, а в пам'ять про відпочинок можна придбати забавні штучки з сувенірних крамниць.

Коблево приваблює багатьох туристів своїм аквапарком. Він один з найбільш відвідуваних в нашій країні. Займає розважальний водний центр близько 4 га території. Всього на ньому знаходиться 20 гірок різної складності. Тут відмінно відпочинуть туристи різних вікових груп.

На морі теж нудьгувати не доведеться. Ви можете взяти напрокат катамаран або водний мотоцикл. Багато відправляються на прогулянки на катері або яхті. Можна зайнятися риболовлею або навчитися кейтсерфінгу в місцевій школі.

До речі, це містечко - один з найвідоміших виноробних центрів України. Настійно рекомендуємо відправитися в екскурсійно-дегустаційний тур на винзавод «Коблево», де винороби розкажуть про секрети своєї справи і наочно познайомлять зі стадіями виготовлення вина (починаючи від збору грон винограду до розливу в скляну тару).

Як зазначалось вище, у місті багато відмінних пансіонатів і готелів різної цінової категорії. Кожен зможе підібрати для себе тимчасове житло, яке відповідає його запитам і фінансовим можливостям.