Про користь розвиваючих іграшок

Енергії і цікавості нинішніх малюків можна тільки заздрити. Вони дуже активні і намагаються якомога швидше пізнати цей барвистий і захоплюючий світ. Будь-яка мама мріє, щоб її малюк ріст гарним, здоровим і максимально розвиненим. Саме з наміром зробити ці мрії реальністю і були створені розвиваючі іграшки, які приносять дітям величезну користь.

Коли батьки заглядають в магазинний відділ дитячих іграшок, то їм надається великий вибір виробів оригінальних форм і яскравих забарвлень. Але з цього величезного розмаїття особливої уваги заслуговують розвиваючі іграшки для малюків, пропоновані інтернет-магазином HAPPYCO, оскільки вони не просто веселі і красиві, але ще й несуть значну користь для повноцінного розвитку малюків.

Переваги розвиваючих іграшок для дітей

Здатність пізнавати світ (когнітивні навички)

У міру розвитку дитини її мислення стає все більш зрілим. Тому, вибираючи дитячі ігри, варто віддати перевагу функціональним іграшкам. Окремі моделі орієнтовані на запам'ятовування чисел і рахунок, інші - іграшки-головоломки (пазли) і т.д. Всі вони максимально стимулюють інтелектуальні здібності вашого малюка.

Креативність і новаторство

Згодом пізнавальний досвід малюка під час гри пересичується і турботливим батькам доводиться шукати все більш складні завдання для дитини. Наприклад, створення чогось нового і прояв винахідливості. Дитячі розвиваючі іграшки і тут принесуть значну користь.

Задоволення

Якщо не робити сам процес гри і спілкування інтерактивним і радісним, то з часом одна і та ж іграшка вже не займе вашого малюка на довгий час. Адже дитиною рухає цікавість, а розвиваючі іграшки завжди вносять елемент різноманітності і нових вражень.

Соціальні навички

Обов'язково заохочуйте розвиток цих навичок у вашої дитини, а до числа базових і необхідних відносяться:

  • Міжособистісне спілкування: дитина вчиться взаємодіяти зі своїми однолітками. Разом вони пізнають важливі для суспільства цінності і розширюють майбутні можливості для адаптації в ньому.
  • Розвиток мовних здібностей: у міру спілкування та ігор з «мовними» іграшками поліпшується словниковий запас малюка і життєво важливі мовні навички. Доведено, що маленькі діти навчаються іноземним мовам швидше дорослих. Тому використовуйте цей період в житті малюка «з розумом».

Розвиваючі іграшки і вік дитини

Розумні іграшки призначені для стимулювання природного розвитку дітей в рамках кожної вікової групи:

  • В однорічному віці дитина робить свої перші кроки. Тому кращі дитячі іграшки в цей період - це ходунки та іграшки зі звуковими ефектами. Деякі з них оснащені коліщатками для самостійного пересування малюка.
  • Для дітей дошкільного віку рекомендуються прості кубики для засвоєння причинно-наслідкових зв'язків і законів природи (наприклад, якщо кубик падає з вершини піраміди, то його зупинить зіткнення з горизонтальною поверхнею). А ще ці розвиваючі іграшки вчать концентрації уваги і покращують зорово-моторну координацію.
  • У міру наближення періоду початкової школи пазли для дітей і головоломки стануть помічниками для відпрацювання навичок серйозніших, таких як: зорово-моторна координація, фокусування і утримання уваги, а також розташування предметів в просторі.
  • Дітей старшого віку захоплять ігри, що розвивають читання і рахунок. Розвиваючі іграшки цієї категорії - це не тільки настільні ігри, а й книги.
  • Нарешті, дитина в початковій школі може поєднати гру і навчання, використовуючи конструктори (лего і інші), що включають динамічні елементи, двигуни та інші складові частини, покликані допомогти юному досліднику розібратися в складних системах навколишнього світу.

Отож, якщо ви вирішили замовити іграшки в інтернет-магазині HAPPYCO, на сайті https://happyco.in.ua/delivery_info ви дізнаєтесь про умови поставки, а також зможете отримати безкоштовну консультацію.