Як у Києві вибрати майстерню по ремонту холодильників

Якщо в будинку ламається пилосос, кавоварка, блендер або навіть пральна машина, це не перетворюється в трагедію вселенського масштабу, на відміну від ситуації, якщо б холодильник «наказав довго жити». У теплу пору року наслідки цієї малоприємної події позначаються моментально. Сім'я оголошує вимушене голодування і терміново шукає майстерню з ремонту побутової техніки, де можуть врятувати «годувальника».

Якщо вам потрібен дійсно якісний ремонт холодильників в Києві, то і голову ламати не потрібно! Сміливо можете сюди звертатися в компанію "ЭртЭ". Те, що тут трудяться майстри своєї справи, доведено часом і кількістю врятованої побутової техніки.

Варіантів того, де можна знайти майстра по ремонту холодильника - безліч. Хтось користується порадами друзів і знайомих, а хтось шукає самостійно.

Більшість з тих, хто вже стикався з необхідністю ремонтувати холодильник, можуть розповісти, наскільки ризиковано довіряти оголошенням приватних осіб, опублікованими в газетах і на сайтах. У таких випадках можна натрапити на непрофесіоналів. У кращому випадку їх роботу доводиться виправляти в інших майстерень, а в гіршому - техніку залишається тільки поховати, віддавши на металобрухт або на запчастини. Тому рекомендується звертатися в відомі компанії, які працюють на ринку подібних послуг не перший рік.

Як відрізнити любителя від професіонала своєї справи? Перш за все, за переліком тих послуг, які пропонують майстри. Так, солідні фірми, для прикладу вже згадувана "ЭртЭ" виконують замовлення негайно. Їх фахівці виїжджають на будинок для виконання діагностики. Не треба боятися, що це обійдеться вам в копієчку. Найчастіше діагностика проводиться безкоштовно.

Професіонали використовують суто сертифіковані запчастини і високоякісні матеріали, а не вузли, куплені на місцевому ринку з нагоди. Трудяться в таких компаніях дипломовані фахівці, а не ті, хто навчався працювати у своїх знайомих «холодильщиків». Справжнім профі під силу зробити ремонт обладнання будь-якої марки, навіть найсучасніших агрегатів. 

Важливий момент - ціна послуг. А довіритися варто тій майстерні, яка може заздалегідь повідомити орієнтовну вартість ремонту. У випадку з "ЭртЭ", то тут все досить ясно і прозоро, на сайті r-t.kiev.ua ви знайдете прайс-лист з актуальними цінами на послуги, і таким чином зможете розрахувати бюджет. При всьому при цьому вони дають гарантію 6 місяців на свою роботу. 

При виборі майстерні по ремонту холодильників зовсім не зайвим буде звертати увагу на відгуки попередніх клієнтів, а також на Інтернет-ресурс організації. Якщо на сайті ви бачите номери телефонів, адреси, і іншу корисну інформацію, а консультанти відповідають на ваші питання докладно і доброзичливо - це знак того, що ви маєте справу з професіоналами.