Світлові панелі - ефективний рекламний інструмент

Тонкі світлові панелі - це новинки ринку реклами, які доповнять картину гармонійного і сучасного рекламно-інформаційного оформлення. Ергономічність укупі з високою енергоефективністю - незаперечні переваги таких рекламних конструкцій.

Тонкі світлові панелі сьогодні включають в себе різноманіття технологічних рішень з різними характеристиками, як естетичними, так і технічними.

Можна виділити наступні типи конструкцій, доступних до замовлення на сайті https://inlight.ua/ компанії INLIGHT :

Надтонка світлова панель Крісталлайт

Такий варіант поєднує в собі мінімалістичний дизайн, надійні і міцні хромовані системи кріплень, світлорозсіюючі матеріали найвищої якості. При виготовленні використовуються світлодіодні стрічки екстра-класу з оптимальними для даних конструкцій величинами світлового потоку. Саме цей показник зумовлює силу світіння і яскравість такої світловий панелі.

Такий тип виробів ідеально підходить для розміщення в торгових центрах та закладах сегменту HoReCa, так як залучення уваги купує аудиторії - першочергове завдання такого ефектного пристрою.

Тонка світлова панель ФреймЛед (фреймлайти).

Оригінальний рекламний постер, оформлений в рамку - це світлова панель ФреймЛед, яка не залишиться непоміченою при будь-яких обставинах.

Виготовляється така конструкція з алюмінієвого профілю (з нього складається рамка), світлодіодним стрічки, ПВХ і прозорого пластика. Для отримання найбільш ефектного рекламного носія рекомендується виготовляти постер з акрилу, так як свічення не буде виробляти належне враження при використанні постера, надрукованого на звичайному папері.

Клік-система, яка встановлюється в конструкції, дозволяє одним клацанням проводити зміну зображення в рамці. Ці вироби можуть монтуватися як всередині приміщення, так і поза ним. Особливо актуальні вони при установці в салонах, бутіках, банках, готелях, супермаркетах. Конструкції можуть бути як односторонніми, так і двосторонніми.

Акріллайт

Така світлова панель являє собою акрилове оргскло в якості основи, яке підсвічується світлодіодами. Іноді можуть використовуватися і люмінесцентні лампи - подібне рішення зіграє в бік зниження кінцевої ціни виробу.

В процесі виготовлення конструкції на акрил наноситься зображення за допомогою фрезерного верстата. Спочатку розробляється дизайн-проект майбутнього виробу, згідно з яким в подальшому і здійснюється нанесення зображення.

Для того, що б панель Акріллайт виглядала гармонійно, необхідна наявність продуманого світлодіодного підсвічування. В такому випадку використовують профіль зі світлодіодами або спеціальні дистанційні носії, які створюють нетривіальний вид зовнішньої реклами, хоча і коштують дорожче бюджетних альтернатив. При використанні профілю, в якому встановлюються світлодіодні елементи, він може закріплюватися з одного, двох або ж з усіх боків. Модулі світлодіодів направляються в торець акрилового скла-основи. Відбувається переломлення світла про фрезеровані області на склі-основі - так здійснюється грамотна підсвічування інформації, нанесеної на оргскло.

У разі, якщо у клієнта виникне бажання створити зображення в кольорі, використовується светопропускающая кольорова плівка. Світлові панелі Акріллайт справляють незабутнє враження і відмінно врізаються в пам'ять. Вони доречні в кафе, ресторанах, готелях, барах.