Новобудови України

Ви можете вибрати те житло, яке більше вам підходить. Встановити його приблизну вартість і метраж. Так само зручно подивитися динаміку цін і прогноз ціни житла на майбутнє в різних містах України.

Список новобудов і ЖК України. У нас представлені всі споруджувані будівлі з різних міст країни. У каталозі розміщені кращі забудовники, ціни і посилання на житлові комплекси. З вподобаним варіантом можна познайомитися на сайті https://dom.ria.com/. Просто вибрати і купити. Каталог структурований за містами, цінами і площами нерухомості.

Типи житла

Вся нова нерухомість ділиться на кілька категорій:
• Котеджні селища;
• Квартири в ЖК;
• Таунхауси.
Всього близько 1,5 тисячі варіантів приміщень. Ви можете вибрати те житло, яке більше вам підходить. Встановити його приблизну вартість і метраж. Так само зручно подивитися динаміку цін і прогноз ціни житла на майбутнє в різних містах України.

Котеджні містечка

Такі селища — це велика кількість окремих будинків, які діляться на кілька квартир або віддаються в повне розпорядження покупцеві. У кожного є своя невелика ділянка. Селища мають розвинену інфраструктуру: є дитячі майданчики, спортивні майданчики, водо- і газопостачання, паркінг. У деяких є поліклініка і школа з садком. Це ідеальний варіант для любителів тихого життя. Відпочинок від міста, близькість до природи дозволяють насолоджуватися життям.

Житлові комплекси

Багато хто називає його «маленьким містом». Розвинена інфраструктура, багато дрібних магазинів і кафетеріїв, дитячі сади і спортивні зали. Залежно від розміру можуть бути навіть кінотеатри і торгові центри. Плюси житла: недорогі комунальні послуги та зручне територіальне розташування. Будинки в ЖК рідко встановлюються впритул, тому сусіди вам заважати не будуть.

Таунхауси

Таунхауси — це елітний або преміум клас житла. Він трохи відрізняється за влаштуванням від котеджів. Усі будинки з'єднані між собою, тобто стінки торкаються один до одного. У кожного власника житла є присадибна ділянка, ще буває гараж. В одному будинку можуть бути 2 або 4 квартири, залежно від забудовника. Найчастіше такі споруди розміщують в передмісті, але недалеко від міста, тому від цивілізації ніхто не ізольований.

Поради щодо вибору житла

Купівля нерухомості — це відповідальна справа, тому що в обраній квартирі або будинку люди проводять більшу частину свого часу. Ми розповімо кілька пунктів, на які потрібно спиратися пі виборі житла.

1. Ціна. Потрібно зрозуміти, якими фінансами ви маєте в своєму розпорядженні. Чи будете брати іпотеку або платити відразу. Оцініть наявність постійної роботи, «подушки безпеки» і наявність боргів.

2. Район/місто. Рівень комфорту, шум і можливості — все це впливає на вибір місця проживання. Визначте, що вам до душі: швидкий і галасливий мегаполіс або спокійний невелике містечко. За таким самим принципом обирайте і район. Місцезнаходження дуже впливає на ціну. У центрі квартири в ЖК будуть дорожче, ніж квартири у віддалених новобудовах і котеджних селищах.

3. Тип житла. Цегляний будинок, панельний або багатоквартирний блоковий? Найнадійніші — це цегляні будинки. У них гарна шумоізоляція, утримується тепло і недорогі комунальні платежі. У панельних є великий мінус — ви чуєте сусідів. А що стосується блокових, то вони недорогі і довговічні. Це ідеальний варіант для молодих сімей. Котеджі найчастіше будуються з цегли, але їх мінус в тому, що власники повинні мати авто, інакше ніяк не виберусь з селища.

4. Оточення і інфраструктура. Подивіться на сайті забудовника, що саме буде поблизу житла. Магазини, кафе і майданчики повинні бути обов'язково. Великим плюсом буде наявність клінік, дитячого садка і школи. Так дитині не треба їздити у віддалений район для навчання.