Вивід з запою: важливість процедури і чому її потрібно здійснювати в спеціалізованих закладах

Однією з проблем, яка пов'язана з алкоголізмом, є тривалий запій. Це коли людина протягом декількох днів вживає алкоголь. Таке відбувається з різних причин, але в будь-якому випадку тільки вивід із запою зможе допомогти в цій ситуації.

Важливо відзначити такий момент: тільки одиницям вдається зробити це самостійно. І якщо людину, яка кілька днів вживає алкоголь, не вивести із запою, вона може просто померти! Особливо якщо при цьому не вживає ніякої їжі.

Тому дана послуга залишається затребуваною і необхідною, а на сайті https://vybir.lviv.ua/ ви дізнаєтесь про львівський реабілітаційний центр "Вибір+", де завдяки найпередовішим і безпечним методикам і препаратам допоможуть швидко вийти з запою, а також надати інші ефективні послуги по лікуванню алкоголізму і наркоманії. 

Необхідно звернути увагу на те, що сильно сп'яніла людина становить серйозну загрозу для оточуючих. І, в першу чергу, це стосується її близьких родичів, присутніх в будинку. Така людина стає агресивною, не контролює вже не тільки свої думки, а й поведінку. Тому може побити дружину, дітей, особливо коли їй відмовляють давати алкоголь.

В цьому випадку потрібно якомога швидше викликати нарколога, щоб він зміг вивести алкоголіка із запою. Спочатку потрібно зробити це, а потім слід вирішити і питання щодо лікування такої людини в стаціонарі.

Результати запою

На які органи негативно впливає запой в першу чергу?

  • Нирки, так як через них проходить будь-яка рідина.
  • Печінка, тому що цей фільтр не справляється з поставленим перед ним завданням і починає руйнуватися.
  • Серце, адже воно відчуває сильні перевантаження.
  • Мозок, так як туди потрапляє велика кількість токсинів.

Що може стати результатом тривалого запою? Виявляється, такий стан часто призводить до інфаркту або інсульту. Але нерідко буває і розумове божевілля. Хто з людей хотів би, щоб з нею таке сталося?

Втім, після перших кількох запоїв нічого може і не статися. Ось алкоголік і думає, що його просто намагаються налякати усіма цими "страшилками". Але досить тільки познайомитися зі статистикою, скільки людей стали інвалідами виключно тому, що не могли зупинитися при запої. І можна сказати одне: їм ще пощастило, так як тривалі запої не раз приводили до летального результату.

Так чи варто ризикувати якщо не своїм життям, то здоров'ям? Якщо виводити з запою на дому, цілком можливе повторення рецидиву. Так що це краще проводити в наркологічному центрі.