Як вибрати готель в Буковелі

Якщо ви вирішили добре відпочити і відвідати Карпати, то вам напевно сподобається Буковель. Це відмінний гірськолижний курорт, який часто порівнюють з австрійськими Альпами.

Дійсно, тут дуже красива природа, зручні для катання гори, прекрасна інфраструктура і великий вибір готелів, серед яких слід відзначити Ribas Bukovel, детальніше про це місце дізнайтесь на https://ribas-bukovel.com/. І хоча даний готель ще на стадії будівництва (очікується його відкриття в грудні цього року), йому вже пророкують титул одного з найкращих на курорті.  

Загалом, Буковель можна відвідувати в будь-який час - взимку тут катаються на лижах і сноубордах, а влітку насолоджуються прекрасними видами, прогулюються по горах і роблять дуже гарні знімки карпатської природи.

Як підібрати готель

У Буковелі дуже багато різних готелів і гостьових будиночків: тут ви зможете знайти і п'ятизіркові апартаменти, і зручні міні-готелі. Переваги цієї місцини очевидні, а на користь саме цього курорту в Карпатах свідчать наступні факти:

  • персонал курорту - клієнтоорієнтований, кваліфікований і доброзичливий;
  • готелі від простих до люкс-класу, які зроблять відпочинок комфортним і незабутнім;
  • ресторани і кафе на будь-який смак - як з українською кухнею, так і європейської, японської тощо;
  • розваги - є клуби, бари, боулінг, проводяться концерти та змагання;
  • для любителів спорту - спортзал і багато інших напрямків, крім лиж;
  • безумовно, для лижників - ідеально рівні, засніжені в будь-яку погоду траси.

Для мандрівників, які люблять екотуризм, подорожують з дітьми і хочуть насолодитися самобутньою культурою краю, найкраще підходять гостьові будиночки:

  • ціни на них трохи нижче, ніж на класичні готелі;
  • у гостьових будиночках прекрасно годують: місцева кухня вам напевно сподобається;
  • внутрішній і зовнішній дизайн будиночків дуже красивий;
  • у них можна відвідати сауну або лазню, поплавати в басейні і т.д.

Одним словом, гостьові будиночки прекрасно замінюють готелі - в них ви будете надані самим собі, а господар завжди з радістю прийде вам на допомогу, відповівши на всі ваші запитання

Місцезнаходження

Сам по собі Буковель не дуже великий - це туристичне селище, в якому все цікаве знаходиться в центрі. Практично всі готелі, готелі та гостьові будиночки також знаходяться в центрі, але вам не варто переживати з приводу виду з вікна - він всюди чудовий. У Буковелі ви отримаєте по-справжньому європейський сервіс і українську гостинність!

Вартість номерів

Зверніть увагу - ціни на готелі в Буковелі практично не залежать від сезону, оскільки тут завжди багато відпочиваючих. Але якщо ви забронюєте номер заздалегідь, то ви зможете заощадити 15-20% від вартості проживання.

Бронювати готелі найкраще за два-три тижні в міжсезоння і за два місяці в гірськолижний сезон. Взимку тут дуже багато туристів, причому як з України, так і з Європи. Іноземці оцінили сервіс і красу цього місця, і тепер часто приїжджають сюди, економлячи серйозні суми.