Худнемо після карантину за допомогою суші

За оцінками вчених, 60% перебуваючих на карантині в домашніх умовах набрали в середньому 6-7 кг зайвої ваги. Скинути їх буде непросто: 1 кг жиру дорівнює 7716 ккал. Дієтологи запропонували безпечне рішення. Вдаримо суші по жирним бокам?

Чому суші?

Дієтична цінність порції ролу: 200-250 ккал, <30% жиру + клітковина. У ролах і макі немає небезпечного для талії глютену. Для 4-х чоловік на обід буде потрібно 1 суші сет, а замовити його можна на https://papafood.com.ua/filter/product/sushi, Papafood delivery - це гарантована свіжість і контроль якості приготування їжі!

Мінімальна термічна обробка інгредієнтів суші - запорука збереження незамінних амінокислот. Ці речовини відповідають за клітинний синтез (лейцин, валін, триптофан метіонін і ін.), їх наш організм самостійно не виробляє і отримує виключно з їжею. У суші постачальником ВСАА та інших незамінних амінокислот є норі, авокадо, риба, морепродукти, кунжут, рис, лляне насіння, імбир, соєвий соус.

Кожен рол - це полівітамінна бомба, що поповнює необхідний щоденний набір мікроелементів, мінералів і вітамінів групи А, Е, К, PP, С, D. У складі суші багато вітамінів краси, які відповідають за еластичність шкіри і збереження нігтів, зубів і волосся.

Морепродукти, водорості і морська риба - джерело йоду, без якого не може повноцінно функціонувати щитовидна залоза. Дефіцит гормону тироксину - прямий шлях до ожиріння. Активізація роботи залози прискорює метаболізм і допомагає швидше позбутися від зайвих жирових запасів.

У макі і гунканах багато поліненасичених і мононенасичених жирних кислот, що забезпечують еластичність клітинних мембран, функціонування сполучних тканин і захист нервових закінчень.

Не потрібно довго вираховувати калорії при прийомі їжі: суші є оптимальним за складом джерелом енергії, мінералів і мікроелементів з мінімальною калорійністю.

З чим поєднувати суші під час дієти?

Традиційно суші запивають зеленим чаєм. Це антиоксидант і метаболітік, який не зашкодить талії.

Включіть в раціон місо-суп - при неперевершеному смаку його калорійність всього 75 ккал.

Урізноманітнити раціон просто за допомогою овочів - свіжих і приготованих на грилі, а також продуктів з мінімальною обжаркою. Вибирайте нежирну курку, гриби, морепродукти. Не забувайте про 2 літри негазованої води - вона бере активну участь в жіроспалюванні.